Grzegorzu a może zobaczyli biednego emeryta i szybko zamknęli drzwi wywieszając w ostatnie chwili karteczkę zaraz wracam.
Jakbyś podjechał Lexusem, zastukał do nich platynową albo lepiej brylantową kartą kredytową od razu byłbyś wpuszczony

.
Ja sam mam raczej dość negatywne wrażenia z funkcjonowania Salonów Audio. Chciałem kupić słuchawki Audeze w Top Hi Fi w Warszawie .Zadzwoniłem do nich przed Bożym Narodzeniem żeby umówić się na odsłuch , usłyszałem maja taki młyn a poza tym słuchawki demo wędrują po całej Polsce najlepiej żeby zadzwonić w styczniu. Dzwonię w styczniu dowiaduję się że wszystkie słuchawki tej firmy w tym demo zostały sprzedane , czekać , oddzwonimy .Oczywiście nikt nie oddzwonił. W sumie na możliwość odsłuchu czekałem 4 miesiące.
Podobna sytuacja w Audio Magic też w Warszawie ,posłuchałem u nich różnych słuchawek zafascynowały mnie słuchawki ZMF , chciałem się ponownie umówić na odsłuch już tylko dwóch modeli ZMF. Były ale zostały sprzedane w tym też demo. Czekałem 6 miesięcy, może będą może nie , słuchawek nie posłuchałem i dałem sobie spokój.