Salon Audio na Poznańskiej w Warszawie

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Salon Audio na Poznańskiej w Warszawie

Post autor: gsmok »

Witam
Zrobiłem sobie dzisiaj spacer po Centrum Warszawy. Odwiedziłem Plac Konstytucji (Sklep ze sprzętem muzycznym) i chciałem zerknąć do Salonu Audio na ulicy Poznańskiej w Warszawie. Ten ostatni mnie interesował, gdyż parę razy usiłowałem tam wejść i zastawałem albo zamknięte na głucho drzwi bez żadnej informacji, albo zamknięte drzwi z kartką "Zaraz wracam". I jak myślicie co było tym razem? Otóż drzwi były zamknięte i była informacja "Zaraz wracam". Bywam tam rzadko, to prawda i może po prostu mam pecha :cry: .
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Ola Boga
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Salon Audio na Poznańskiej w Warszawie

Post autor: Ola Boga »

Może trzeba się umówić telefonicznie na prezentację konkretnego sprzętu? Nie wiem, nie znam tego miejsca...
marma2
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: marma2 »

Może to coś w stylu "wyszłam za mąż, zaraz wracam".
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Nie wykluczam :wink: . Trochę szkoda, bo przez szybę widziałem tam parę fajnych rzeczy (przynajmniej z wyglądu).
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
taipan3
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: taipan3 »

Grzegorzu a może zobaczyli biednego emeryta i szybko zamknęli drzwi wywieszając w ostatnie chwili karteczkę zaraz wracam.
Jakbyś podjechał Lexusem, zastukał do nich platynową albo lepiej brylantową kartą kredytową od razu byłbyś wpuszczony :D .
Ja sam mam raczej dość negatywne wrażenia z funkcjonowania Salonów Audio. Chciałem kupić słuchawki Audeze w Top Hi Fi w Warszawie .Zadzwoniłem do nich przed Bożym Narodzeniem żeby umówić się na odsłuch , usłyszałem maja taki młyn a poza tym słuchawki demo wędrują po całej Polsce najlepiej żeby zadzwonić w styczniu. Dzwonię w styczniu dowiaduję się że wszystkie słuchawki tej firmy w tym demo zostały sprzedane , czekać , oddzwonimy .Oczywiście nikt nie oddzwonił. W sumie na możliwość odsłuchu czekałem 4 miesiące.
Podobna sytuacja w Audio Magic też w Warszawie ,posłuchałem u nich różnych słuchawek zafascynowały mnie słuchawki ZMF , chciałem się ponownie umówić na odsłuch już tylko dwóch modeli ZMF. Były ale zostały sprzedane w tym też demo. Czekałem 6 miesięcy, może będą może nie , słuchawek nie posłuchałem i dałem sobie spokój.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

To rzeczywiście smutne :?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ