Kolejne chamskie zagrywki na www.elektroda.pl
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Kolejne chamskie zagrywki na www.elektroda.pl
Chodzi o moj post w watku : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic779024.html
Padlo pytanie o rosyjski odpowiednik lampy EL34. W miedzyczasie padlo stwierdzenie o tym, ze pewne typy byly tylko na papierze.
Wyjasnilem, co ciekawe dostalem od zadajacego pytanie podziekowania ale moderator niejaki odlboy oczywiscie zamknal temat - szybko i dolaczona szykana.
Moderator (wydaje mu sie ze jest moderatorem) odlboy - niestety rzadzi twarda reka. A raczej chamska, prostacka reka. Poza grupka rowniejszych reszta to motloch, ktory mozna opluc wyzwac itd. Nie ma mozliwosci obrony, wyjasnienia. Kontakt z moderatorem tylko spowoduje stek inwektyw - on ma zawsze racje a ktos kto sie odezwal to zrobil blad ktory zemsci sie na nim - pokaze zaraz kto rzadzi.
Administrator forum jak do tej pory ma to gleboko gdzies.
Byl juz na tym forum teamt o chamstwie na elektrodzie. Szkoda, ze musze jeszcze raz umiescic taka ocene o http://www.elektroda.pl
Poprawiono literówki. Post przed wysłaniem należy przeczytać i poprawić błędy. To naprawdę nie są wyścigi!
Padlo pytanie o rosyjski odpowiednik lampy EL34. W miedzyczasie padlo stwierdzenie o tym, ze pewne typy byly tylko na papierze.
Wyjasnilem, co ciekawe dostalem od zadajacego pytanie podziekowania ale moderator niejaki odlboy oczywiscie zamknal temat - szybko i dolaczona szykana.
Moderator (wydaje mu sie ze jest moderatorem) odlboy - niestety rzadzi twarda reka. A raczej chamska, prostacka reka. Poza grupka rowniejszych reszta to motloch, ktory mozna opluc wyzwac itd. Nie ma mozliwosci obrony, wyjasnienia. Kontakt z moderatorem tylko spowoduje stek inwektyw - on ma zawsze racje a ktos kto sie odezwal to zrobil blad ktory zemsci sie na nim - pokaze zaraz kto rzadzi.
Administrator forum jak do tej pory ma to gleboko gdzies.
Byl juz na tym forum teamt o chamstwie na elektrodzie. Szkoda, ze musze jeszcze raz umiescic taka ocene o http://www.elektroda.pl
Poprawiono literówki. Post przed wysłaniem należy przeczytać i poprawić błędy. To naprawdę nie są wyścigi!
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Witam. Ja również miałem scysje z tym moderatorem ale poradziłem sobie lekko mówiąc opierniczając go za to że niepotrzebnie się wtrąca. Groziło mi wywalenie z forum ale nie zrobiono tego lecz niesłusznych uwag mi nie cofnięto. Myślę że ni należy się nim przejmować. Na elektrodzie jest bałagan a Oldboy myśli że swoim postępowaniem bałagan ten posprząta. Na innych podrozdziałach np. w Radiotechnika czy Konstrukcje Diy nie ma takiego rygoru. Ja stwierdziłem że jeśli nie trzeba to lepiej w Radio retro nic nie pisać. Wolę się zapytać tutaj bo tutaj są życzliwsi ludzie.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Przede wszystkim dziwne jest to, że oldboy czepia się rzeczowych (czasem rzeczywiście trochę poza meritum tematu, ale rozwijających zagadnienie) postów Studiego czy tszczęsnego, a toleruje, a wręcz zupełnie ignoruje w większości niezrozumiałe bełkotliwe wywody KaWa czy też pyszałkowate popisy Quartza...
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Pan "oldboy" pilnuje tylko porzadku -powiedziłbym ,że już nie jest
taki wąskospecjalizowany.Pare razy mu podziękowałem za dobra interwencję -nudza go po prostu tematy, które miały-by się wlec jak rzeka .
Są jeszcze inni -niekoniecznie dobrzy w zachowaniu.Gdzieś coś tam potrzebowałem z piecyków gazowych -jakieś porady -do płytki elektroniki-
i jakiś betoniarz wziął i skasował cały temat .Po prostu nie wie jak cieżko coś jest naprawić -bądź dba o serwis pieców gazowych.
W sumie ta ELEKTRODA jest przedsięwzięciem prywatnym -i dobrze.Jedyne co sztuczne i idiotyczne to ta cyfryzacja dyscypliny -JAKIEŚ BANOWANIE - DZIWOLĄGI MÓZGOWE -jak by mało było kłopotów na tej ziemi. Sztuczni poddani,sztuczni egzekutorzy ....
planeta małp.I JA. tEŻ MAŁPA.
taki wąskospecjalizowany.Pare razy mu podziękowałem za dobra interwencję -nudza go po prostu tematy, które miały-by się wlec jak rzeka .
Są jeszcze inni -niekoniecznie dobrzy w zachowaniu.Gdzieś coś tam potrzebowałem z piecyków gazowych -jakieś porady -do płytki elektroniki-
i jakiś betoniarz wziął i skasował cały temat .Po prostu nie wie jak cieżko coś jest naprawić -bądź dba o serwis pieców gazowych.
W sumie ta ELEKTRODA jest przedsięwzięciem prywatnym -i dobrze.Jedyne co sztuczne i idiotyczne to ta cyfryzacja dyscypliny -JAKIEŚ BANOWANIE - DZIWOLĄGI MÓZGOWE -jak by mało było kłopotów na tej ziemi. Sztuczni poddani,sztuczni egzekutorzy ....
planeta małp.I JA. tEŻ MAŁPA.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Szczerze powiedziawszy to ja mam tak samo jak przedmówca ale kolega Oldboy (czy to on był u nasz na forum?) przesadzał trochę z tym rygorem.KaW pisze:Mam do siebie stosunek krytyczny bardzo -wiem ,ze nie wszystko mi wychodzi -dzięki temu mam dużo tolerancji dla inych wystąpień i komentarzy .Pozdrawiam .
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU