Kolejne chamskie zagrywki na www.elektroda.pl

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

_idu

Kolejne chamskie zagrywki na www.elektroda.pl

Post autor: _idu »

Chodzi o moj post w watku : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic779024.html

Padlo pytanie o rosyjski odpowiednik lampy EL34. W miedzyczasie padlo stwierdzenie o tym, ze pewne typy byly tylko na papierze.

Wyjasnilem, co ciekawe dostalem od zadajacego pytanie podziekowania ale moderator niejaki odlboy oczywiscie zamknal temat - szybko i dolaczona szykana.

Moderator (wydaje mu sie ze jest moderatorem) odlboy - niestety rzadzi twarda reka. A raczej chamska, prostacka reka. Poza grupka rowniejszych reszta to motloch, ktory mozna opluc wyzwac itd. Nie ma mozliwosci obrony, wyjasnienia. Kontakt z moderatorem tylko spowoduje stek inwektyw - on ma zawsze racje a ktos kto sie odezwal to zrobil blad ktory zemsci sie na nim - pokaze zaraz kto rzadzi.

Administrator forum jak do tej pory ma to gleboko gdzies.

Byl juz na tym forum teamt o chamstwie na elektrodzie. Szkoda, ze musze jeszcze raz umiescic taka ocene o http://www.elektroda.pl

Poprawiono literówki. Post przed wysłaniem należy przeczytać i poprawić błędy. To naprawdę nie są wyścigi!
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Witam. Ja również miałem scysje z tym moderatorem ale poradziłem sobie lekko mówiąc opierniczając go za to że niepotrzebnie się wtrąca. Groziło mi wywalenie z forum ale nie zrobiono tego lecz niesłusznych uwag mi nie cofnięto. Myślę że ni należy się nim przejmować. Na elektrodzie jest bałagan a Oldboy myśli że swoim postępowaniem bałagan ten posprząta. Na innych podrozdziałach np. w Radiotechnika czy Konstrukcje Diy nie ma takiego rygoru. Ja stwierdziłem że jeśli nie trzeba to lepiej w Radio retro nic nie pisać. Wolę się zapytać tutaj bo tutaj są życzliwsi ludzie.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Awatar użytkownika
eS
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: eS »

zgadzam się z przedmówcą - na elektrodzie jest pełno domorosłych filozofów, którzy myślą, ze mają monopol na wiedzę (m.in oldboy). jeżeli chodzi o problemy lampowe to tylko i wyłącznie trioda...
Brencik

Post autor: Brencik »

Ah.. banda oszołomów na tej elektrodzie i tyle... Też mi jakiś pseudomoderator Błażej dał jakieś śmieszne ostrzeżenie...
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Przede wszystkim dziwne jest to, że oldboy czepia się rzeczowych (czasem rzeczywiście trochę poza meritum tematu, ale rozwijających zagadnienie) postów Studiego czy tszczęsnego, a toleruje, a wręcz zupełnie ignoruje w większości niezrozumiałe bełkotliwe wywody KaWa czy też pyszałkowate popisy Quartza...
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
geguś

Post autor: geguś »

Thereminator pisze:Przede wszystkim dziwne jest to, że oldboy czepia się rzeczowych (czasem rzeczywiście trochę poza meritum tematu, ale rozwijających zagadnienie) postów Studiego czy tszczęsnego,
Wyjaśnienie jest proste. Uczeń jest lepszy od mistrza.
Zibi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Zibi »

Wystarczy zaprzestać karmienia "moderatora" postami, a ten zdechnie.
Alek

Post autor: Alek »

Z tego też względu prawie zupełnie nie czytam i nie piszę w "retro" na elektrodzie. Szkoda czasu i atłasu.
KaW
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: KaW »

Pan "oldboy" pilnuje tylko porzadku -powiedziłbym ,że już nie jest
taki wąskospecjalizowany.Pare razy mu podziękowałem za dobra interwencję -nudza go po prostu tematy, które miały-by się wlec jak rzeka .
Są jeszcze inni -niekoniecznie dobrzy w zachowaniu.Gdzieś coś tam potrzebowałem z piecyków gazowych -jakieś porady -do płytki elektroniki-
i jakiś betoniarz wziął i skasował cały temat .Po prostu nie wie jak cieżko coś jest naprawić -bądź dba o serwis pieców gazowych.
W sumie ta ELEKTRODA jest przedsięwzięciem prywatnym -i dobrze.Jedyne co sztuczne i idiotyczne to ta cyfryzacja dyscypliny -JAKIEŚ BANOWANIE - DZIWOLĄGI MÓZGOWE -jak by mało było kłopotów na tej ziemi. Sztuczni poddani,sztuczni egzekutorzy ....
planeta małp.I JA. tEŻ MAŁPA.
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

KaW pisze:(...).I JA. tEŻ MAŁPA.
... - co widać po stylu w jakich pisane są Twoje posty, ale szczerze mówiąc, to nie wiem czy jest się czym chwalić... :twisted:
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
KaW
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: KaW »

Mam do siebie stosunek krytyczny bardzo -wiem ,ze nie wszystko mi wychodzi -dzięki temu mam dużo tolerancji dla inych wystąpień i komentarzy .Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

KaW pisze:Mam do siebie stosunek krytyczny bardzo -wiem ,ze nie wszystko mi wychodzi -dzięki temu mam dużo tolerancji dla inych wystąpień i komentarzy .Pozdrawiam .
Szczerze powiedziawszy to ja mam tak samo jak przedmówca ale kolega Oldboy (czy to on był u nasz na forum?) przesadzał trochę z tym rygorem.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
ODPOWIEDZ