ten link tojakas parodia.

http://www.svetlana-tubes.com/
pozdrawiam
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Nie otwiera się poprawnie. Maxthon zienia tylko interfejs, silnik renderujący jet ten sam, czyli nadal nie masz przeźroczystości w PNG, a CSS jest rozumiany wybiórczo i nie zawsze zgodnie ze specyfikacją.Boguś pisze:A ja sobie na IE nałozyłem Maxthona i wszystko otwiera się poprawnie a okienek i reklam ani śladu
Oficjalnym dystrybutorem jest firma Aha-Logistyka: http://aha-logistyka.com/|WoD|Snupa001 pisze:dokładnie
ale to co chciałem uzyskać uzyskałem adres dystrybutera lamp w polsce tego producenta przedzwonie i zapoznam sie z ich ofertą moze cos ciekawego sie dowiem odnośnie zakupu:)
Maxthon to już jest osobna przeglądarka. Porównywaliśmy kiedyś jak on rózne kruczki css-owe interpretuje, a jak np IE, FF, Opera i wyszło, że każda przeglądarka ma swoje fochy i nie zawsze Maxthon renderuje daną strone tak samo jak IE. Z kilkuletniego już doświadczenia z Maxthonem wynika, że znacznie częściej Firefoxowi niż Maxthonowi zdarza się niepoprawnie wyświetlać stronę. Firefox jest chyba mniej liberalny, co jako inżynierowi oprogramowania mi sie podoba, jako użytkownikowi przeglądarki już mniej...tszczesn pisze: Nie otwiera się poprawnie. Maxthon zienia tylko interfejs, silnik renderujący jet ten sam, czyli nadal nie masz przeźroczystości w PNG, a CSS jest rozumiany wybiórczo i nie zawsze zgodnie ze specyfikacją.
Kod: Zaznacz cały
Witam Pana,
Tak, jest możliwość upustu przy zamówieniach lamp firm
Sovtek, Svetlana, Elektro Harmonix, Tungsol powyżej 1 000 zł netto (mix
lamp różnych firm ) - 15%
Przy zamówieniach powyżej 3 000 zł netto indywidualnie negocjowany.
Przy innych fimach (Full Music, EML) nie ma takiej opcji.
Pozdrawiam
To, że inaczej wygląda to może byc, wazne, czy stronajest zrobiona poprawnie technicznie (HTML i CSS przechodzi przez odpowiednie walidatory) i z sensem. Generalnie IE mial najwięcej bugów i najmniej fukcji CSSa interpretował ze wszystkich przeglądarek.jethrotull pisze:Maxthon to już jest osobna przeglądarka. Porównywaliśmy kiedyś jak on rózne kruczki css-owe interpretuje, a jak np IE, FF, Opera i wyszło, że każda przeglądarka ma swoje fochy i nie zawsze Maxthon renderuje daną strone tak samo jak IE. Z kilkuletniego już doświadczenia z Maxthonem wynika, że znacznie częściej Firefoxowi niż Maxthonowi zdarza się niepoprawnie wyświetlać stronę. Firefox jest chyba mniej liberalny, co jako inżynierowi oprogramowania mi sie podoba, jako użytkownikowi przeglądarki już mniej...