A na Krakowskiej koło Meiselsa otworzył się jakiś nowiutki elektroniczny. Był tam ktoś kiedyś ?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Dla mnie ciut nie po drodzeszalony pisze:Ja zawsze wsio kupuję albo w Elesie na wrocławskiej (elementy),
Drogo!szalony pisze:albo w Amperku (kable,gniazda,wtyki,ledy itp).
Właśnie o niego pytałem. Żadko chyba spacerujesz, bo niedawno, to go zamknęli. Teraz można sobie tam kupić lodyszalony pisze:A na Krakowskiej koło Meiselsa otworzył się jakiś nowiutki elektroniczny. Był tam ktoś kiedyś ?
Widać byłeś w ostatnią niedzielęMalKontent pisze:Ostatnio widziałem, jak z obnażonym ponętnie "jędrnym" torsem walczył na stoisku sympatycznego skądinąd sąsiada z naprzeciwka z miernikiem, żeby zmierzyć jakieś napięcia z zasilacza - i strasznie mu nie szło... A nawarczał się przy tym i napluł jadem... Istotnie, facet jest neurotyczny jakiś...
Może chciał pozować na Rejtana...brys pisze:Widać byłeś w ostatnią niedzielęFlorek paradował wtedy w rozpietej koszuli, jak na hawajskiej plaży. Obleśnie wyglądał
Myślę, że odpowiedź jest prosta i dostępna w słowniku:brys pisze:Na końcu, co mnie chyba najbardziej wkurzyło, że "ten to jest od Zawady, i że oni to..." nie wiem co było dalej bo mu się wtrąciłem w słowa, że jest mistrzem - zrobił wzmacniacz przenoszący składową stałą przez transformator, obróciłem się i poszedłem..
Dla tych, którzy nie będą chcieli przedzierać przez te wątki, zamieszczam krótką charakterystykę obywatela W.S. :popiol17 pisze:Co do senicza - polecam lekturę forum Audiostereo