Florek na allegro?

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

szalony

Post autor: szalony »

Ja zawsze wsio kupuję albo w Elesie na wrocławskiej (elementy), albo w Amperku (kable,gniazda,wtyki,ledy itp). A lampy przez net ;)

A na Krakowskiej koło Meiselsa otworzył się jakiś nowiutki elektroniczny. Był tam ktoś kiedyś ?
Awatar użytkownika
popiol17
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: popiol17 »

W Elesie też kupuję, aczkolwiek drogo tam mają - jedyny plus to taki, że blisko mam 130'ką. Bardzo tanio jest koło AVT i więzienia - niepamiętam ulicy i nazwy sklepu:)
Awatar użytkownika
Piotr
moderator
Kontakt:

Post autor: Piotr »

szalony pisze:Ja zawsze wsio kupuję albo w Elesie na wrocławskiej (elementy),
Dla mnie ciut nie po drodze :(
szalony pisze:albo w Amperku (kable,gniazda,wtyki,ledy itp).
Drogo!
szalony pisze:A na Krakowskiej koło Meiselsa otworzył się jakiś nowiutki elektroniczny. Był tam ktoś kiedyś ?
Właśnie o niego pytałem. Żadko chyba spacerujesz, bo niedawno, to go zamknęli. Teraz można sobie tam kupić lody ;)
szalony

Post autor: szalony »

No na krakowską właściwie nie łażę :) Chodzę do Elesa (asortyment), i do Amperka po Neutriki. Poza tym z Krupniczej mam najbliżej.

A wyglądał na świeżo otwarty...
Alek

Post autor: Alek »

brys pisze:
Na końcu, co mnie chyba najbardziej wkurzyło, że "ten to jest od Zawady, i że oni to..." nie wiem co było dalej
Jak rozumiem, szło o mnie? Ciekawe, czym zasłużyłem sobie na gromy :? :?:
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

Nie wiem Alku czym, może Ci wiedzy zazdrości. Mnie zastanawia jak powiązał nasze osoby, skąd mu przyszło do głowy, że się znamy? Chyba nie po niku z forum bo on nawet nie wie jak sie nazywam (mam nadzieje :| )
Awatar użytkownika
Thereminator
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Thereminator »

Jak z niego taki magik jeśli chodzi o lampowe cuda, to może i jasnowidzeniem też sie zajmuje :D
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Awatar użytkownika
Michu
375...499 postów
375...499 postów
Kontakt:

Post autor: Michu »

Alek jest dla niego zapewne ucieleśnieniem zła i wszystkiego co jest przeciw niemu.
Jak ktoś się mu sprzeciwia lub podważa kompetencje to wiadomo, że jest "od Zawady"
Gdy nadejdzie Fallout, pomyśl, gdzie się schowasz?
Alek

Post autor: Alek »

Ale ja od ponad roku zajmuję się praktycznie technologią lamp a nie układami :? Zatem nie stanowię i nie stanowiłem nigdy żadnej konkurencji :roll:
Dobra, ja już nic nie komentuję. :roll:
Awatar użytkownika
MalKontent
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: MalKontent »

Ale napisałeś książkę na przykład, o lampach w audio... I w dodatku nic Ci nie można zarzucić, bo podstawy teoretyczne masz solidne jak skała...
A to niewybaczalne... :)

Bo ten facet nie wygląda na takiego, co by umiał napisać coś więcej niż parę słów... Jego reklama w Wolumen Journal od lat to bełkot i to z błędem ("Heind" zamias "HiEnd").

Ostatnio widziałem, jak z obnażonym ponętnie "jędrnym" torsem walczył na stoisku sympatycznego skądinąd sąsiada z naprzeciwka z miernikiem, żeby zmierzyć jakieś napięcia z zasilacza - i strasznie mu nie szło... A nawarczał się przy tym i napluł jadem... Istotnie, facet jest neurotyczny jakiś...

Być może ma przypływy dobroci dla zwierząt i podpowie nowicjuszowi to i owo, ale ogólna paranoja chyba nie pozwala mu przyjąć do wiadomości, że nie jest alfą i omegą...

Natomiast to, że kupuje taniej a sprzedaje (dużo) drożej? To normalne, jeśli ma klientów, to znaczy że jest dobrym handlowcem i tyle... A dobry handlowiec musi czasem zabajerować... :)

Pozdrawiam
Staszek

[/url]
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

MalKontent pisze:Ostatnio widziałem, jak z obnażonym ponętnie "jędrnym" torsem walczył na stoisku sympatycznego skądinąd sąsiada z naprzeciwka z miernikiem, żeby zmierzyć jakieś napięcia z zasilacza - i strasznie mu nie szło... A nawarczał się przy tym i napluł jadem... Istotnie, facet jest neurotyczny jakiś...
Widać byłeś w ostatnią niedzielę :) Florek paradował wtedy w rozpietej koszuli, jak na hawajskiej plaży. Obleśnie wyglądał :evil:
Rapid130
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Rapid130 »

A ja kiedys zapytałem o cene podstawek nowalowych. Okazala sie strasznie wysoka no i ten miły pan powiedział, że jak się nie podoba to żebym go obsmarował w internecie :lol: No i wtedy pomyslałem ze to jest własnie pan Florian :P
Awatar użytkownika
Vault_Dweller
2500...3124 posty
2500...3124 posty
Kontakt:

Post autor: Vault_Dweller »

brys pisze:Widać byłeś w ostatnią niedzielę :) Florek paradował wtedy w rozpietej koszuli, jak na hawajskiej plaży. Obleśnie wyglądał :evil:
Może chciał pozować na Rejtana...
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Zibi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Zibi »

brys pisze:Na końcu, co mnie chyba najbardziej wkurzyło, że "ten to jest od Zawady, i że oni to..." nie wiem co było dalej bo mu się wtrąciłem w słowa, że jest mistrzem - zrobił wzmacniacz przenoszący składową stałą przez transformator, obróciłem się i poszedłem..
Myślę, że odpowiedź jest prosta i dostępna w słowniku:
zawada ż IV, CMs. ~adzie; lm D. ~ad
przestarz. «to, co zawadza, co utrudnia wykonanie czegoś; przeszkoda»
dziś zwykle we fraz. Stać (komuś, czemuś) na zawadzie «zawadzać (komuś, czemuś); być (dla kogoś) przeszkodą, utrudnieniem»
Zibi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: Zibi »

popiol17 pisze:Co do senicza - polecam lekturę forum Audiostereo :)
Dla tych, którzy nie będą chcieli przedzierać przez te wątki, zamieszczam krótką charakterystykę obywatela W.S. :
1. Besserwisser.
2. Pozer.
3. Mitoman.
i malutki cytat:
"ale goraco!!! juz 10 kaw wypilem i nic nie pomoglo!!! nawet panience sms wyslalem ze innym razem!!!!" .
Teraz wystarczy zestawić to z lustrzanym odbiciem Floriana i postać gotowa.
Ostatnio zmieniony czw, 22 czerwca 2006, 20:29 przez Zibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany