Znowu to cholerne allegro

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
tradytor
625...1249 postów
625...1249 postów

Znowu to cholerne allegro

Post autor: tradytor »

Przy przeglądaniu ofert pomocna była możliwość ich filtrowania wg czasu wystawienia. Ten parametr widoczny był z lewej strony, jako najniżej położony. Teraz tego już nie ma. Komu to do diabła przeszkadzało?
Awatar użytkownika
sebass
250...374 postów
250...374 postów

Re: znowu to cholerne allegro

Post autor: sebass »

Jest jeszcze taka opcja.
Może się przyda...
Załączniki
al.jpg
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

Tak mnie zastanawia co to jest ta trafność jak się przegląda kategorię, a nie wyszukuje wyszukiwarką. Nie tylko Allegro tak ma, Ebay to miał nawet jako pierwszy. W ogóle mam wrażenie, że Ebay zmienił się na znacznie bardziej niewygodny jak Allegro, kiedyś było odwrotnie.
tiquet
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: tiquet »

Jeszcze dzisiaj w godzinach porannych była opcja filtrowania wg czasu wystawienia.

Ta trafność pewnie działa wg jakiegoś algorytmu, ale jakie parametry są brane pod uwagę to tylko programiści pewnie wiedzą (może ten kto przynosi więcej zysku (prowizja) jest wyżej? 8) ). Ja się zastanawiam dlaczego nie może być tak jak kiedyś, tzn. jeśli wybrałem opcję czas do końca najmniej to tak zostawało. Teraz ciągle muszę to zmieniać.

Na ebayu (com) jest teraz gó***ana opcja "zobacz pełny opis przedmiotu"
MHz
125...249 postów
125...249 postów

Re: Znowu to cholerne allegro

Post autor: MHz »

Sortowanie po czasie wystawienia działa jeszcze w aplikacji mobilnej. Niestety nie jest to ta sama wygoda przeglądania co na komputerze.
ODPOWIEDZ