Znowu to cholerne allegro
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Znowu to cholerne allegro
Przy przeglądaniu ofert pomocna była możliwość ich filtrowania wg czasu wystawienia. Ten parametr widoczny był z lewej strony, jako najniżej położony. Teraz tego już nie ma. Komu to do diabła przeszkadzało?
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: znowu to cholerne allegro
Tak mnie zastanawia co to jest ta trafność jak się przegląda kategorię, a nie wyszukuje wyszukiwarką. Nie tylko Allegro tak ma, Ebay to miał nawet jako pierwszy. W ogóle mam wrażenie, że Ebay zmienił się na znacznie bardziej niewygodny jak Allegro, kiedyś było odwrotnie.
Re: znowu to cholerne allegro
Jeszcze dzisiaj w godzinach porannych była opcja filtrowania wg czasu wystawienia.
Ta trafność pewnie działa wg jakiegoś algorytmu, ale jakie parametry są brane pod uwagę to tylko programiści pewnie wiedzą (może ten kto przynosi więcej zysku (prowizja) jest wyżej?
). Ja się zastanawiam dlaczego nie może być tak jak kiedyś, tzn. jeśli wybrałem opcję czas do końca najmniej to tak zostawało. Teraz ciągle muszę to zmieniać.
Na ebayu (com) jest teraz gó***ana opcja "zobacz pełny opis przedmiotu"
Ta trafność pewnie działa wg jakiegoś algorytmu, ale jakie parametry są brane pod uwagę to tylko programiści pewnie wiedzą (może ten kto przynosi więcej zysku (prowizja) jest wyżej?

Na ebayu (com) jest teraz gó***ana opcja "zobacz pełny opis przedmiotu"
Re: Znowu to cholerne allegro
Sortowanie po czasie wystawienia działa jeszcze w aplikacji mobilnej. Niestety nie jest to ta sama wygoda przeglądania co na komputerze.