Przez chwile myślałem że zmodyfikowano oryginał

- powiem szczerze że obudowa zawodowo wyszła ( mam obawy co do środka , patrząc na poprzednie zdjęcia )
Ogólnie uważam tak wykonany wzmacniacz jako profanacje

, tak , tylko to słowo od razu się nasuwa . Robienie wzmacniacza wzorując się znanym nam modelem OK , ale nanoszenie loga , a na domiar złego podpisu twórcy firmy - to już mała tragedia . Mogłeś pozbierać kasy i kupić sobie oryginał i w nim poszperać . Mam nadzieje ,że nie wciśniesz tego wzmaka jakiemuś młodemu grajkowi ( mówiąc że to oryginał ) , który będzie napalony na to logo , a nie będzie miał bladego pojęcia o brzmieniu ( bo mam obawy że tak może się stać ) . Przez sztywne trzymanie się oryginału wyszło jak wyszło i trafa są dziwacznie rozmieszczone , a mogły być kilometr od siebie . Tak samo kondziory , drogie w hy 50+50u a można było zrobić zasilacz coś ala soldano/mesa . Ja bym wzmacniacz zrobił po swojemu na swoim pomyśle chasis , innym zasilaczem itd - na końcu zwieńczył to swoim logiem np "rzeźnik slasz djseban" , czy "utopijna mara " to jest twoje , nie marshalla , tak sam siebie zrobiłeś - tyle się męczyłeś , tyle walczyłeś o ten wzmacniacz , a i tak go zrobił marshall i podpisał . I co ty na to ?