Ciężko stwierdzić co to dokładnie jest, troszkę wziąłem z Fendera, troszkę z Dumble, troszkę z Traynora.
Sporo czasu spędziłem na dostrajaniu go do brzmienia które by mnie interesowało i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony z rezultatów. Bardzo lubię brzmienie z zaokrągloną górą i wyraźnym basem (ale to audiofilsko zabrzmiało

Na panelu przednim widać przełączniki bright i smooth, ten pierwszy początkowo służył tak jak typowy bright - kondensator 100n nad volumem, ale szybko zorientowałem się jak bardzo jest to nieużyteczne, więc obecnie służy on włączaniu i wyłączaniu lokalnego sprzężenia zwrotnego. Smooth dołącza kondensator pomiędzy potencjometrami treble a bass do masy, powoduje to ogólnie fajnie zmiękczenie dźwięku, chociaż początkowo miało to wyglądać troszkę inaczej. Potencjometr podpisany z tyłu jako boost pełni funkcje dwell reverbu. Reverb tank to 4AB3C1 zakupiony w amptone (niestety już nie accutronics). Myślę też nad modyfikacją kontroli basu, obecnie powyżej godziny 12 a 17 jest mała różnica, chcę to zastąpić kontrolą opartą na potencjometrze stereo tak jak w marshallu silver jubilee. No i jeszcze reverb przykręcić.