Wolumen 30.11.2003r

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Alek

Wolumen 30.11.2003r

Post autor: Alek »

Wpadłem jak po ogień, bo miałem mało czasu. Widziałem "tonetkę" i inne magnetofony szpulowe, ale z nowszej generacji. Było trochę potencjometrów do starych odbiorników i magnetofonów (nie używanych). A sam nabyłem parę sztuk miniaturowych triod EC760 :)
Awatar użytkownika
silicon
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: silicon »

Witam
A widziałwś może niekoniecznie na wolumenie magnetofon szpuklowy koncert ?
Alek

niestety nie :cry:
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Re: Wolumen 30.11.2003r

Post autor: tszczesn »

Alek pisze:Wpadłem jak po ogień, bo miałem mało czasu. Widziałem "tonetkę" i inne magnetofony szpulowe, ale z nowszej generacji. Było trochę potencjometrów do starych odbiorników i magnetofonów (nie używanych). A sam nabyłem parę sztuk miniaturowych triod EC760 :)
Pewnie się pytałem, ale mam sklerozę - czy trafiają się na Wolumenie stare lampy - kołkowe (np.serii RENS lub podobne) lub jakies rzadsze bocznostykowe (typu AL2 czy EL1)?
Alek

Nie spotkałem się z tym. To już takie białe kruki. No chyba, że Pan Florian Szcześniak (zbieżność nazwisk?) je ma. Ale tanio to on nie liczy. :wink:
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

wolumen

Post autor: gsmok »

A ja muszę się pochwalić, że udało mi się kupić na wolumenie zasilacz stabilizowany INCO typ IZS-5/71 o napięciu wyjściowym regulowanym w zakresie 0.1-500V :!: :)
ALEK-> a w którym miejscu udało Ci się kupić te lampy, o których piszesz?
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

Alek pisze:Nie spotkałem się z tym. To już takie białe kruki. No chyba, że Pan Florian Szcześniak (zbieżność nazwisk?) je ma. Ale tanio to on nie liczy. :wink:
Niestety, zbieżność nazwisk :( Ja z tym panem intersów robić nie chcę, a zresztą tego co potrzebuję to nie ma.
Alek

GSMOK:Nie za bardzo mam Ci jak to wyjaśnić-już kiedyś omawialiśmy ten problem. Mam taki pomysł, żebyśmy którejś niedzieli się tam umówili to Ci wskażę to miejsce. Ok?
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

wolumen

Post autor: gsmok »

OK. Może przy stoisku wojskowym o jakiejś rozsądnej godzinie?
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Alek

Dam znać na priva. Bo jeszcze nie wiem co będzie w niedzielę, czy będę jechać.
ODPOWIEDZ