Elektronika lampowa - projekty, naprawy...
Elektronika współczesna -zdecydowanie układy analogowe - prostsze cyfrowe, jakoś ominęły mnie PLD....
Elektronika - automatyka - elektrotechnika - projekt, wykonanie prostszych układów sterowania. Znam język drabinkowy ale nie jestem biegłym programistą PLC. Modyfikacja ekranów terminali Omron NT. Dobieranie się do programów sterowników PLC - Omron CQM1H...
TVSat - od dreamboxów (tuner na linuksie, współdzielenie karty w obrębie jednego mieszkania przez kilak tunerów)...
Informatyka - skrócę trochę
systemy operacyjne: Secure Platform, Sun Solaris (certyfikat Soalris 2.6), HP-UX, AIX no i po częsci Windoza. Miąłem stycznosc z mainfame'ami - z/OS.
bazy danych: głownie Informix od SE przez Online 5 do Dynamic Server 7. szkolenie z zakresu Oracle. praca w środowiski DB2 v. 8 na mainframe. Styczność z Postgress. SQL - znam...
middleware - MQM Series 5.2, BEA Tuxedo 6.5
specjalistyczne: CheckPoint FW-1/VPN-1 (certyfikat dla wersji NG), StoneSoft - Stone Beat (cluster firewaall'i opartych na CheckPoint), CheckPoint Connectra (SSL VPN)
sieci - podstawowa znajomość Cisco IOS (routery i switche - szkolenie i egzamin ICND ale pracodawca zagubił certyfikaty) , 3com NBX 100 (certyfikat - telefonia IP).
programowanie - nie jestem rasowym programistą - ale znam Delphi i PHP.
I na koniec - Łódź, tel. 518 841 141.
Rodzaj pracy - dorywcza (no cóż jestem na Kuroniu..... ;( ) oraz stała - jeśli tak to ew. Warszawa centrum też może być...