Potrzebuje pare zdjęć w/w radyjka, mam prawdopodobnie takie w stanie koszmarnym i będe usiłował je odtyworzyć. Elektronika wydaje się być w porządku, ale co do skrzynki mam pewne wąpliwości i chciałbym poruwnać z orginałem. Jak ktoś ma takie i aparat, to byłbym niezmiernie wdzięczny za obfotografowanie, przede wszystkim lewy i prawy bok oraz tylną płyte której niestety brakuje, a o kturej wykonanie może się pokusze.
Z gury dziękuje
Pozdrawiam
Krzysiek
Relaks II
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Relaks II
Miałem takie radio do niedawna, ale zainteresowali się nim złodzieje :(puchateck pisze:Potrzebuje pare zdjęć w/w radyjka, mam prawdopodobnie takie w stanie koszmarnym i będe usiłował je odtyworzyć. Elektronika wydaje się być w porządku, ale co do skrzynki mam pewne wąpliwości i chciałbym poruwnać z orginałem. Jak ktoś ma takie i aparat, to byłbym niezmiernie wdzięczny za obfotografowanie, przede wszystkim lewy i prawy bok oraz tylną płyte której niestety brakuje, a o kturej wykonanie może się pokusze.
Z gury dziękuje
IMO dorabiać nie ma po co, takie radio jest do kupienia (przynajmniej na Kole w DC[1]) za kilkadziesiąt złotych kompletne, można stamtąd wziąść i skrzynkę i ściankę.
BTW porównać, której, góry.
[1] Default City = Warszawa :)[/b]
Ale ja chcę je potraktować jako eksperymentalne, z ciekawości jak wyjdzie pruba odrestaurowaniatszczesn pisze: Miałem takie radio do niedawna, ale zainteresowali się nim złodzieje
IMO dorabiać nie ma po co, takie radio jest do kupienia (przynajmniej na Kole w DC[1]) za kilkadziesiąt złotych kompletne, można stamtąd wziąść i skrzynkę i ściankę.]

Co do błędów to się staram ale jestem dys*, co do [1] to moim DC jest Krakówtszczesn pisze:
BTW porównać, której, góry.
[1] Default City = Warszawa[/b]

Pozdrawiam
Krzysiek
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
A, to co innego, do nauki jak najbardziej się nada.puchateck pisze: Ale ja chcę je potraktować jako eksperymentalne, z ciekawości jak wyjdzie pruba odrestaurowania ;)
Tak się domyślam, ae przy widocznym już bardzo powszechnym w Internecie braku poszanowania dla zasad ortografii, gramatyki i intrepunkcji zacyznam zwracać ludzom na to uwagę. Po prostu błędów robi się za dużo :((puchateck pisze:Co do błędów to się staram ale jestem dys*, co do [1] to moim DC jest Kraków ;)
W moim przypadku dochodzi jeszcze "przezwyczajanie" się z nie używania polskich liter. Dziękuje że zwruciłeś uwagętszczesn pisze: Tak się domyślam, ae przy widocznym już bardzo powszechnym w Internecie braku poszanowania dla zasad ortografii, gramatyki i intrepunkcji zacyznam zwracać ludzom na to uwagę. Po prostu błędów robi się za dużo(

A co do radyjka to nie jestem dokładnie pewien czy to jest Relaks II, tak mi się tylko wydaje dlatego jak pożycze od kogoś aparat to też porobie jakieś zdjęcia (wg mnie boki wyglądają na nieorginalne, ale oczywiście moge się mylić)
Pozdrawiam
Krzysiek
Witam
Temat już nieaktualny, radujko ostatecznie zidentyfikowane jako RELAKS II, już prawie na chodzie, jeszcze tylko przestroić i lux
.
Pozdrawiam
Krzysiek
Temat już nieaktualny, radujko ostatecznie zidentyfikowane jako RELAKS II, już prawie na chodzie, jeszcze tylko przestroić i lux

Pozdrawiam
Krzysiek