Cześć! Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w "projektowaniu" wspólnego wzmacniacza gitarowego. Liczymy, że w topicu pojawi się wiele ciekawych spostrzeżeń, na pewno przyszli młodzi konstruktorzy skożystają z Waszych doświadczeń. A nóż uda się stworzyć jakąś ciekawą konstrukcję? Myślę, że warto spróbować, zapraszam!
http://forum.ep.com.pl/viewtopic.php?t=16659
Pozdr.
Zapraszam do wspólnej zabawy :)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Autor skasował wątek
. Częściowo może przeze mnie, gdyż jasno dałem do zrozumienia, że jest tylko 10% na to, że przedsięwzięcie się powiedzie.
To, że praca zespołowa przez internet zupełnie nie wychodzi nie jest zjawiskiem nowym.
Tak było w wątku na elektrodzie "zbudujmy wzmacniacz git", który parę lat temu tam się przewijał.
Tak samo było na triodzie w kwestii charakterografu. Można oczywiście tłumaczyć, że nie było czasu, części, atłasu itd. Ale tak naprawdę nie było silnej woli. Brak-i tu nieprawomyślne sformuowanie-determinacji kolektywu.

To, że praca zespołowa przez internet zupełnie nie wychodzi nie jest zjawiskiem nowym.
Tak było w wątku na elektrodzie "zbudujmy wzmacniacz git", który parę lat temu tam się przewijał.
Tak samo było na triodzie w kwestii charakterografu. Można oczywiście tłumaczyć, że nie było czasu, części, atłasu itd. Ale tak naprawdę nie było silnej woli. Brak-i tu nieprawomyślne sformuowanie-determinacji kolektywu.
Eee... a na czym polega dyskusja na forum? Przecież na wymianie doświadczeń właśnie...petersz pisze:nie chodzi przecież tylko o to by zrobić ten wzmacniacz, lecz o to, byście podzielił się cząstą wiedzy, którą posiadacie...
Bo też i tak jest najczęściej...Każdy może robić po swojemu, ale każdy może też pomóc innym i zostawić coś przyszłym pokoleniom...
1:0 dla Alka