Witam,
mam do sprzedania lampy paluszkowe 1Ż29B-W, produkcja byłego CCCP.
Lamp jest 500 sztuk, zapakowane w oryginalnych lakowanych opakowaniach.
Cena za 1 sztukę to 3 zł/szt, przy zakupie minimum 70 sztuk tyle co w oryginalnym opakowaniu.
Cena na różnych portalach aukcyjnych zaczyna się od 7 zł/szt, czyli są tańsze o 60%.
Do zakupu należy doliczyć koszt wysyłki około 20 zł.
Oczywiście przy zakupie całości cena do negocjacji.
Sprzedam lampy 1Ż29B-W.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 375...499 postów
Sprzedam lampy 1Ż29B-W.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 500...624 posty
Re: Sprzedam lampy 1Ż29B-W.
Jeśli już podajesz takie informacje, nie opieraj się tylko na polskim portalu. Na innych portalach wychodzi 1,60 PLN za sztukę:
https://www.ebay.pl/itm/256256205704
-
- 500...624 posty
Do Adminów i Moderatorów:
Nie mam nic przeciwko zaproponowanej cenie, jest taka jaką sprzedający sobie wymyślił. Sprostowałem tylko informację, że ceny tych lamp na portalach aukcyjnych zaczynają się od 7zł /szt. (Na Ebayu ceny są cenami brutto - z podatkiem).
Nie mam nic przeciwko zaproponowanej cenie, jest taka jaką sprzedający sobie wymyślił. Sprostowałem tylko informację, że ceny tych lamp na portalach aukcyjnych zaczynają się od 7zł /szt. (Na Ebayu ceny są cenami brutto - z podatkiem).
-
- 375...499 postów
Do Radiowiec:
Sam nie wiesz co piszesz, głupoty to możesz takie na kazaniach na ulicy wszem i wobec pleść.
Podajesz jakąś aukcję z ebay.com, coś przeliczasz, ale do końca nie wiesz co?????
Dla mnie Twój wpis to totalny odlot, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością,
tylko omamami i koszmarami sennymi.
Nie wypisuj nic na ten temat i się nie ośmieszaj:)))))))).
Sam nie wiesz co piszesz, głupoty to możesz takie na kazaniach na ulicy wszem i wobec pleść.
Podajesz jakąś aukcję z ebay.com, coś przeliczasz, ale do końca nie wiesz co?????
Dla mnie Twój wpis to totalny odlot, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością,
tylko omamami i koszmarami sennymi.
Nie wypisuj nic na ten temat i się nie ośmieszaj:)))))))).
-
- 500...624 posty
Masz jasno udowodnione, że ceny nie zaczynają się od 7 zł /szt. Jest link i każdy może sprawdzić. Chcesz ludzi wprowadzać w błąd to sobie wprowadzaj. Obrażając mnie nie zmienisz rzeczywistości. Fakt, że nie jesteś w stanie zaakceptować rzeczywistego stanu świadczy niezbyt dobrze o tobie. A może to po prostu złość że "interes życia ci nie wyszedł"?
-
- 2500...3124 posty
Widzę, że bez prowadzenie dyskusji bez argumentów ad personam zdecydowanie kolegów przerasta. Zamykam temat, jak ktoś będzie zainteresowany to zawsze może napisać do ogłoszeniodawcy wiadomość prywatną.