Szukam kogoś specjalisty

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Tu się mylisz , pokaz mi gdzie te nagarniane szufladą wzmacniacze ASC ? Nie ma od ponad2 lat poluję na wielu portalach aukcyjnych za TYM wzmacniaczem i nie widziałem ŻADNEJ oferty sprzedaży.Szrot majster pisze: ↑pn, 11 kwietnia 2022, 23:13 kilkanaście lat temu takie wzmacniacze można było szuflą nagarniać
Dokładnie.
To trochę takie wyzwanie , tym bardziej że sprzęt był nawet u jednego ,,naprawiacza,, ( raczej człowiek wie co i jak bo naprawiał to i owo). Naprawiacz poddał się w zasadzie bez walki. Gdyby był schemat to podejrzewam że była by inna bajka.
Z tego co widzę w tym wzmacniaczu jest trochę inaczej, nie widzę też wszystkich płytek, które powinny być w oryginale...saico pisze: ↑pn, 18 kwietnia 2022, 17:24 A tak wyglądał środek w oryginale - https://old-fidelity-forum.de/thread-34721.html
To nie jest oryginał , albo inna wersja, mój wzmacniacz grał , tam na tej płytce z końcówką mocy nie na żadnych pinów do wytknięcia tych 2 płytek.
Dawno to widziałem to jakaś lipa...
A widziałeś cały środek mojego wzmacniacza ? Nie- to skąd możesz wiedzieć czy czegoś brakuje
Niech w takim razie Kolega zamieści aktualne i dobrej jakości zdjęcia swojego wzmacniacza {końcówki mocy},bo raczej schemat nie jest problemem.A w sumie fajny zestaw i magnetofon przyzwoity.
Kolego Marku a podjął by się kolega naprawy? Zdjęcia trochę ciężko poniewaz wzmacniacz jest złożony w całość , po za ty jestem w trakcie przeprowadzki , ale jak trza to trza