Stałem się posiadaczem takowej obudowy
Poszukuję (bezskutecznie ) schematu oraz danych portów BR i głośników.
Może któryś z Kolegów jest w posiadaniu takowej i zechce się nią podzielić ???
Pozdrawiam Robert .
.Obudowa do Subwoofera AKTIV 200 A
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Paczący kot
- 375...499 postów
Obudowa do Subwoofera AKTIV 200 A
Co ja pacze ?
- Szrot majster
- 1875...2499 postów
Re: Obudowa do Subwoofera AKTIV 200 A
Witam!
Mam identyczny,kompletny subwoofer, który kupiłem w lombardzie za 170zł.
U mnie jakiś debil obdarł oryginalną okleinę i na odwal okleił taką foliową okleiną drewnopodobną.Wygląda to paskudnie i dlatego,że mam przeprowadzkę do nowego domu stoi to pudło już ze 2 lata.
Jak kupiłem to ze środka wysypałem smoczek,piłeczkę kauczukową i monetę 1zł(dobrze ,że zwarcia nie zrobiła).
Głośniki są tam dwa membranami do siebie-nie wiem jakie typy,bo nie mam gdzie tego rozebrać.
Wzmacniacz jest na układzie TDA7294 i ma to z 80W na 4 omach.Trafo toroidalne.
Co do bassreflexów to u mnie popękany jeden ale chyba ktoś sprzedaje części zamienne-to przecież Tonsil i staroć też nie taka.
Jednym słowem nieopłacalny interes.Ja bym tą budę kupił-o ile w ładnym stanie.Zrobiłbym jeden porządny sub-a gra to fajnie i ma mocny bas.
Info do budy na PW.
Mam identyczny,kompletny subwoofer, który kupiłem w lombardzie za 170zł.
U mnie jakiś debil obdarł oryginalną okleinę i na odwal okleił taką foliową okleiną drewnopodobną.Wygląda to paskudnie i dlatego,że mam przeprowadzkę do nowego domu stoi to pudło już ze 2 lata.
Jak kupiłem to ze środka wysypałem smoczek,piłeczkę kauczukową i monetę 1zł(dobrze ,że zwarcia nie zrobiła).
Głośniki są tam dwa membranami do siebie-nie wiem jakie typy,bo nie mam gdzie tego rozebrać.
Wzmacniacz jest na układzie TDA7294 i ma to z 80W na 4 omach.Trafo toroidalne.
Co do bassreflexów to u mnie popękany jeden ale chyba ktoś sprzedaje części zamienne-to przecież Tonsil i staroć też nie taka.
Jednym słowem nieopłacalny interes.Ja bym tą budę kupił-o ile w ładnym stanie.Zrobiłbym jeden porządny sub-a gra to fajnie i ma mocny bas.
Info do budy na PW.