Obudowa + Chassis po headzie 100W Carvin MTS 3200

Ogłoszenia o sprzedaży lub przekazaniu elementów, urządzeń, literatury o tematyce związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

bisz
125...249 postów
125...249 postów
Kontakt:

Obudowa + Chassis po headzie 100W Carvin MTS 3200

Post autor: bisz »

Hej Towarzysze,

Na sprzedaż mam chyba dość nietypowy zestaw jakim jest Obudowa + Chassis + PCB po 2 kanałowym, 100W wzmacniaczu Carvin MTS3200 (przerobionym na model Legacy). Po iluś przeróbkach i nowych pomysłach ostatecznie nikt nie był zainteresowany jego zakupem za jaką kolwiek rozsądną cenę, więc pomysł padł aby to co mi z niego potrzebne zastosować w innych projektach (transformatory,reverb), a to co zostało czyli buda+chassis+kompletne PCB, może przydałoby się komuś (kto np nie ma cierpliwości do stolarki :-)) do budowy czegoś ciekawego i dwukanałowego ?. Całość wg mnie jest bardzo estetyczna, i plusem są już gotowe nadruki, potencjometry, gałki złącza (sam napis CARVIN) można nawet odkręcić z obudowy, a na chassis jakoś zakleić czymś swoim :-) Podsumowując jest tu praktycznie wszystko za wyjątkiem transformatorów.

Oryginał oparty jest na PCB ale myślę, że nie będzie problemu przerobić go na turret. Dla ciekawskich mogę podrzucić zdjęcia zabudowy wnętrza.

Obrazek
Obrazek

https://www.google.pl/search?q=carvin+m ... 66&bih=556

Ile bym chciał za całość to 300 PLN
ODPOWIEDZ