Sprzedam E55L E88CC ECC83 EL84
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Sprzedam E55L E88CC ECC83 EL84
Sprzedam
E55L PHILIPS SQ- 2 lub 4 lub 6 sztuk
E88CC PHILIPS SQ - 4 !!! sztuki
ECC83 RFT - 2 sztuki
ECC85 RFT - 3 sztuki
EL84 TELAM - 2 sztuki
Cena do uzgodnienia minimum tyle ile najtańsze współcześnie produkowane lampy.
E55L 120 zł za parę ECC85 20 zł
Informacja dla stękaczy i maruderów z triody, Proszę nie udzielać się w tym wątku jeżeli ceny się nie podobają !!!!!
E55L PHILIPS SQ- 2 lub 4 lub 6 sztuk
E88CC PHILIPS SQ - 4 !!! sztuki
ECC83 RFT - 2 sztuki
ECC85 RFT - 3 sztuki
EL84 TELAM - 2 sztuki
Cena do uzgodnienia minimum tyle ile najtańsze współcześnie produkowane lampy.
E55L 120 zł za parę ECC85 20 zł
Informacja dla stękaczy i maruderów z triody, Proszę nie udzielać się w tym wątku jeżeli ceny się nie podobają !!!!!
Re: Sprzedam E55L E88CC ECC83 EL84
Czesc
Kolego "bun220", zdaje mi sie, ze to Ty przyszedles do Forum Trioda i do Forumowiczow, a nie My do Ciebie, a wiec uwagi zachowaj dla siebie. Jezeli Ci sie niepodoba "stekanie" to nie pisz tutaj, nikt Cie nie zmusza. Jest tyle innych forow, ze nie ma problemu, abys znalazl cos dla siebie, zgodnie z oczekiwaniami.
Pozdrowienia
Kolego "bun220", zdaje mi sie, ze to Ty przyszedles do Forum Trioda i do Forumowiczow, a nie My do Ciebie, a wiec uwagi zachowaj dla siebie. Jezeli Ci sie niepodoba "stekanie" to nie pisz tutaj, nikt Cie nie zmusza. Jest tyle innych forow, ze nie ma problemu, abys znalazl cos dla siebie, zgodnie z oczekiwaniami.
Pozdrowienia
- daniel22
- 250...374 postów
- Kontakt:
Buractwo z kolegi autora wyłazi, cóż począć
.

''bun220 pisze: Informacja dla stękaczy i maruderów z triody, Proszę nie udzielać się w tym wątku jeżeli ceny się nie podobają !!!!!
Bo idąc razem z postępem młodzieży to ceny są raczej "z d...y" (proszę mi wybaczyć dobitne określanie prawdy). A z drugiej strony to jednak autor ma prawo dyktować satysfakcjonującą go cenę a reszta, jako potencjalny klient, wcale nie musi się do niej przychylać.
Panowie nie karmić trola...
PS. kOlego bun220.... dres galowy wyprasowałeś ? długi weekend idzie....
PS. kOlego bun220.... dres galowy wyprasowałeś ? długi weekend idzie....
-
- 6250...9374 posty
Nie wnikając głębiej spytam nieśmiało a retorycznie: dlaczego autor tematu sądzi (jak wielu innych przed nim), że akurat na triodzie sprzeda lampy drożej niż na np. Allegro gdzie, według niego, ,,są droższe''?
ECC85 ~ 6.5 zł za 1 sztukę ECC83 ~ 40 zł za NOS E55L 60 zł EL 84 ~ 40 zł E88CC ~ 50 zł
Rzeczywiście moje ceny są wygórowane prawie jak z marsa.
Oj Panowie jeżeli chcecie takie lampy po złotówce lub gratisowo to szukajcie na szrocie, życzę sukcesów.
Lub trzeba było 20 - 30 lat temu wyciągać lampy z kosza bo wtedy rzeczywiście można było za darmo je mieć.
Wtedy wszyscy byli zafascynowani nowoczesną elektroniką a jak pytałem, kolegów czy nie chcą lamp gratisowo !
To mnie opierdzielali że złomu nie zbierają i żebym sobie wsadził lampy w .......
Ja nie mam zamiaru sprzedawać lamp po cenie złomu szczególnie że są to lampy z parametrami fabrycznymi, wybranymi z pośród wielu lamp i sparowane (mocy).Czy wy myślicie że ja mam św. Mikołaja od lamp ? przesyłki, wtopy, selekcja pośród złomu który ludzie sprzedają, niestety kosztuje.
Jeżeli nie podoba wam się cena za E88CC SQ PHILIPS 50 zł zawsze możecie sobie kupić nowoczesną E88CC Gold Lion za 150 zł
Jeżeli wam się nie podobają moje ceny zawsze możecie wystawić swoją kolekcję za 3 razy niższą kwotę - nikt wam nie broni.
Panowie nie dziwcie się że tyle wartościowych forumowiczów zlikwidowało konta na tym portalu !!!!
Przeczytajcie własne posty popatrzcie się w lusterka i zastanówcie się nad sobą.
PS. daris przecież podałem cena minimalna tyle ile współczesna najtańsza E88CC czyli koło czterdziestu parę złotych tylko ktoś sobie zarezerwował do następnego tygodnia po weekendzie.
Rzeczywiście moje ceny są wygórowane prawie jak z marsa.
Oj Panowie jeżeli chcecie takie lampy po złotówce lub gratisowo to szukajcie na szrocie, życzę sukcesów.
Lub trzeba było 20 - 30 lat temu wyciągać lampy z kosza bo wtedy rzeczywiście można było za darmo je mieć.
Wtedy wszyscy byli zafascynowani nowoczesną elektroniką a jak pytałem, kolegów czy nie chcą lamp gratisowo !
To mnie opierdzielali że złomu nie zbierają i żebym sobie wsadził lampy w .......
Ja nie mam zamiaru sprzedawać lamp po cenie złomu szczególnie że są to lampy z parametrami fabrycznymi, wybranymi z pośród wielu lamp i sparowane (mocy).Czy wy myślicie że ja mam św. Mikołaja od lamp ? przesyłki, wtopy, selekcja pośród złomu który ludzie sprzedają, niestety kosztuje.
Jeżeli nie podoba wam się cena za E88CC SQ PHILIPS 50 zł zawsze możecie sobie kupić nowoczesną E88CC Gold Lion za 150 zł
Jeżeli wam się nie podobają moje ceny zawsze możecie wystawić swoją kolekcję za 3 razy niższą kwotę - nikt wam nie broni.
Panowie nie dziwcie się że tyle wartościowych forumowiczów zlikwidowało konta na tym portalu !!!!
Przeczytajcie własne posty popatrzcie się w lusterka i zastanówcie się nad sobą.
PS. daris przecież podałem cena minimalna tyle ile współczesna najtańsza E88CC czyli koło czterdziestu parę złotych tylko ktoś sobie zarezerwował do następnego tygodnia po weekendzie.
Popieram i lepiej / taniej już nie będzie "to se ne vrati".
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Proszę nie komentować ogłoszeń. Ogłoszeniodawca decyduje o treści i cenach. Jeśli temat ogłoszenia jest zgodny z tematyką Forum to ma prawo do zawartości ogłoszenia - to jest niejako jego prywatny wątek.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'