Kilka gierek na osłode
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 500...624 posty
Kilka gierek na osłode
Mam nadzieję że nikt się nie obrazi że to tu zamieszcze - kilka moich produkcji 

- Załączniki
-
- Moje.zip
- (41.68 KiB) Pobrany 140 razy
"Mathematics is the language of nature"
-
- 500...624 posty
A tu jeszcze wersja beta programu do obsługi frezarki CNC:
- Załączniki
-
- CNC3d.rar
- (235.12 KiB) Pobrany 74 razy
-
- 500...624 posty
-
- 500...624 posty
Kiedyś pamiętam była taka gra na 8-bitowe komputery na której był jakiś schemat ,i należało dobrać odpowiednio wartości elementów aby poprawić w nim błędy.
Schematy były chyba losowane i za każdym razem coś innego było skonocone.
Można by to rozbudować albo coś innego wymyslic.
Jeżeli chodzi o pomysły to jestem cieńki.
Schematy były chyba losowane i za każdym razem coś innego było skonocone.
Można by to rozbudować albo coś innego wymyslic.
Jeżeli chodzi o pomysły to jestem cieńki.
-
- 500...624 posty
A pamiętacie może taką ruską gierkę elektroniczną "Nu pagadi!"
Niewtajemniczonym powiem ze polegała ona na zbieraniu do koszyka spadających jajek...przyszło mi na myśl ze można by tą gierkę "przerobic"aby zamiast jajek spadały...lampy
...dodatkowo lampy mogą być różne i różnie punktowane..np AZ1 -ileśtam punktów...inna lampa- znów ilestam a np. za "złapanie" 300B przejście na wyższy poziom
co wy na to?

co wy na to?
-
- 500...624 posty
Czołem.
http://www.hewelianum.pl
Nie w wersji wysypiska i lampowej, ale jak najbardziej współczesnej. Choć może i miejsce dla paru lamp się znajdzie...
Miałem pokusę by to zaproponować już do pierwszego etapu realizacji (sądzę, że praktycznie rozpocznie się na początku przyszłego roku), ale nie dałem rady opracować koncepcji w taki sposób, by "warsztat elektroniczny" był niezniszczalny - to główny warunek by wpuścić tam dzieci.
PS. Hewelianum to jedna z przyczyn, dla której nie starcza mi czasu na lampowe hobby
Pozdrawiam,
Jasiu
Coż takiego pewnie uda się zrobić tutaj:tszczesn pisze:A mi się marzy coś w rodzaju 'Wojen na wysypisku' z Discovery tyle, że w wersji elektronicznej.Alek pisze:W sumie mogłyby się nawet tłuc:) A ja pomyślałem nad grą strategiczną"Budowa odbiornika lampowego" w czasach reglamentacji części
http://www.hewelianum.pl
Nie w wersji wysypiska i lampowej, ale jak najbardziej współczesnej. Choć może i miejsce dla paru lamp się znajdzie...
Miałem pokusę by to zaproponować już do pierwszego etapu realizacji (sądzę, że praktycznie rozpocznie się na początku przyszłego roku), ale nie dałem rady opracować koncepcji w taki sposób, by "warsztat elektroniczny" był niezniszczalny - to główny warunek by wpuścić tam dzieci.
PS. Hewelianum to jedna z przyczyn, dla której nie starcza mi czasu na lampowe hobby

Pozdrawiam,
Jasiu