Witam
Początkowo chciałem ten link podać w dziale "Linki i odnośniki". Sądzę jednak, że EEVbloga pewnie już zna większość Użytkowników Forum, więc nie ma sensu uzupełniać działu linkowego. Może jednak ktoś, tak jak ja przegapił odcinek #29 (w istocie to już wpis z zaawansowaną brodą sprzed paru lat ).
Zapraszam więc do obejrzenia tego oto wpisu:
Występuje tutaj bariera językowa, ale w mniejszym, czy większym stopniu wypowiedź jest zrozumiała (i na pewno bardzo ekspresyjna - co bardzo mi się podoba w tej serii blogów).
Zagadnienie kabla sygnałowego i sieciowego to już klasyka ale najbardziej rozbawiły mnie audiofilskie "antyrezonansowe" gałki na potencjometry i kit wciskany przez firmę Panasonic .
Fantastyczne! Nie wiedzialem, ze koles jest z Sydney Musze go gdzie tu odszukac...
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
gsmok pisze:Sądzę jednak, że EEVbloga pewnie już zna większość Użytkowników Forum, więc nie ma sensu uzupełniać działu linkowego.
Ryzykowne założenie, bo ja dotąd nie znałem. Dziękuję za bardzo ciekawe znalezisko i jednak proszę o dostarczanie więcej takich "znanych" stron, filmików itd.