bogner uberschall poszukiwany schemat.zdjęcia.pcb
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
bogner uberschall poszukiwany schemat.zdjęcia.pcb
WItam , od razu przejdę do tematu , potrzebuje schematów( zdjęć płytek pcb , wnętrza wzmacniacza itd) wzmacniaczy bogner : uberschall , ecstasy - bardziej interesuje mnie uber . Ogólnie jestem zainteresowany bognerem , sposobem wykonania płytki , żarzenia i prowadzenia masy( i brzmieniem ) . Jeżeli jest taka możliwość ,mogą być też schematy/zdjęcia/ wzory płytek , tego ruskiego supersonica z amp clones . Proszę nie pisać w odpowiedzi na wątek: że jest google i do czego służy , przewertowałem bardzo dużo stron i forum . Ogólnie oczekuje czegoś nowego czego sam nie mam , a może mi ( i innym forumowiczom ) się przydać . Wiem że na stronie toma też był ślad po uberze - nie mogłem nic z tego źródła pociągnąć - może ktoś wcześniej pociągnął te schematy ) . Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
- lukasz_t
- 625...1249 postów
Re: bogner uberschall poszukiwany schemat.zdjęcia.pcb
Słabo szukałeś. Zobacz na SloClone.
Jedyne co mogę napisać to : że pisząc to zachowałeś się jak totalny ignorant - przeczytaj jeszcze raz to co napisałem , potem pisz .lukasz_t pisze:Słabo szukałeś. Zobacz na SloClone.
Proszę o uważne czytanie , powtórzę : szukam tego czego jeszcze nie widziałem , można dodawać wszystko , ja porównam z tym co mam - jeżeli ktoś nie ma czasu/lub po prostu się nie chce dodać linka , zdjęcia czy pliku niech omija temat . Pozdrawiam
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Cierpliwości, może się jeszcze trafi jakiś jasnowidz, co się odważy i wrzuci coś czego nie widziałeś. Powodzenia.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
- schemat na tej stronie nadal jest. Został zrysowany ze sztuki Nergala. AFAIK to był pierwszy raz, gdy "opublikowano" ten schemat w necie. Choć bez stopnia mocy.bulabla pisze:... Wiem że na stronie też był ślad po uberze ...
A fotka z sieci, gdzieś znaleziona...
Hmmm, zapomniałem, że mam parę "swoich" słitfoci...

Ostatnio zmieniony ndz, 13 października 2013, 22:23 przez o-----c, łącznie zmieniany 2 razy.
BThereminator pisze:Cierpliwości, może się jeszcze trafi jakiś jasnowidz, co się odważy i wrzuci coś czego nie widziałeś. Powodzenia.
Canio dziękuje za odpowiedź - zauważyłem że strona toma prawidłowo pracuje tylko na IExpl . pozdrawiam