Ok jest to moja wariacja na temat soldano slo . Schemat znany plus małe modyfikacje ( gain 1m pot , swich mid mod - coś ala laboga mr hektor ) , pcb także , jednak jest przeze mnie od nowa zrobiony w eaglu ( na potrzeby elementów jakie posiadam ) , tak więc jeżeli ktoś potrzebuje mogę na maila przesłać schematy . Na pewno się przyda

Wzmacniacz odpalił z małymi problemami - gra wszystko ok , jednam mam problem z mocą i spadkiem napięcia VA . Pytania mogą wydawać się banalne jednak proszę brać pod uwagę że jet to moja pierwsza poważna konstrukcja

Wracając do mojego wzmacniacza:
ldry wykonane własnoręcznie fotorezystor + super-jasna dioda led biała słomka do picia( do połączenia i rurka termokurczliwa ) - nic nie słychać przy przełączeniu - minimalnie przy załączaniu leed słychać wzrastanie vol , ale nie przeszkadza - już przy testach wywnioskowałem że tak może być , fotorezystor minimalnie wolniejszy od oryginalnych ldrów .
Obudowa wykonana własnoręcznie łącznie z rysunkami napisami itd - rysunki wykonane podobnie jak wykonuje się płytki pcb czyli chemicznie - jednak dużo trudniejsze w uzyskaniu odpowiednich rezultatów

Jeszcze dużo pracy przede mną , kosmetyka poukładanie przewodów i dokręcenie wszystkiego . Z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam