Witam pomysł dość dobry , Problem polega na tym że jak wrzucisz film na ytube jakość nie będzie za dobra i nikt nie zauważy co w ogóle lutujesz

. Zawsze usłyszy co ciekawego powiesz , od czego zacząć co przygotować itd . Moim skromnym zdaniem lepszym projektem był by plik pdf z opisem krok po kroku jak zrobić dany wzmacniacz , tak jak podobnie pliki są na ax84.com . Wszystko poprzedzone zdjęciami , opisami i przede wszystkim podpowiedziami . Cały czas piszę z myślą dydaktyczną , a nie robieniem show z robienia wzmacniacza

. Aczkolwiek jeżeli ktoś ma duuużo czasu i nie bawi go robienie kolejnego diezela v4 czy "cuś" to można zacząć bawić się w małe kino

.
Jeżeli ma to kogoś czegoś nauczyć , jeżeli człowiek zupełnie zielony zrobi wzmacniacz po obejrzeniu takowego filmu , to jestem za . Tylko proponował bym aby robić wzmacniacz od a do z , chasis wyginać , wywiercić , malować - cała mechanika(ostatecznie kupić) . Potem wykonać pcb - najlepiej metodą żelazkową

. Pokazać jak lutować elementy, przewody jak ja ładnie poprowadzić aby nie było syfu ( kultura musi być

) . Końcówka to wykonanie obudowy i obicie skają

- total DIY . Wszystkie wyżej wymienione czynności poprzedzić pytaniem , czy też sondą do innych - ponieważ uważam że niektóre nasze maniery nie zawsze są najlepsze . Takie są moje uwagi

pozdrawiam