Obudowa Philips 695a a jednak inna skala
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Obudowa Philips 695a a jednak inna skala
Brak tych potencjometrów na skali.Nie wiecie co to za model?? Przepraszam za "lamerskie" pytanie ale jestem jeszcze początkujący w te klocki;)
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Obudowa Philips 695a a jednak inna skala
Philips 695A nie miał potencjometrów na skali. Z lewej strony skali był podświetlony wskaźnik wychyłowy siły sygnału, z prawej róznież podświetlany wskaźnik zakresu. Gałki ten odbiornik posiadał cztery (dwie podwójne) i znajdują się one na dole przedniej ścianki. Coś serwer z moją stroną ma jakiś problem, to bym ci pokazał zdjęcia.arktek pisze:Brak tych potencjometrów na skali.Nie wiecie co to za model?? Przepraszam za "lamerskie" pytanie ale jestem jeszcze początkujący w te klocki;)
A takie same chassis i w związku z tym obudowę miał Philips 456A, z zewnątrz różnił się tylko brakiem wskażnika na skali.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Jak jest naprawdę ładny (niezniszczona skrzynka, sprawny, bez rdzy, gałki, tylna ścianka) może do 500zł dojdzie.arktek pisze:Dzięki serdeczne za odpowiedź.Tak to moje radio.Nie wiecie ile coś takiego(oczywiście w pełni sprawne) może być wartę?Noszę się z zamiarem sprzedaży tego radyjka ale nie wiem czy lepiej nie potrzymać go jeszcze ze 20lat;-))