Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
e-mail piotrostrowski81@wp.pl + PW
Kupię radia firmy PZT i Elektrit, stan obojętny; najchętniej całe chassis E. Kordial może być zniszczone, tr. sieciowy - Elektrit Rival, PZT Echo 124Z - cewki i ramkę
Płacić? Nic mi o tym nie wiadomo. A jak masz lepszy, to daj link.
Po pierwszym kliknięciu na twój link pokazało się okienko z informacją że anonimowo można pobierać tylko pliki do 10 MB, jeśli ktoś chce więcej, to trzeba się zarejestrować. Kiedy się zarejestrowałem, wyskoczyło drugie okienko (zał.).
Może wrzuć po prostu na http://www.rapidshare.com/ ?
fugasi pisze:Po pierwszym kliknięciu na twój link pokazało się okienko z informacją że anonimowo można pobierać tylko pliki do 10 MB, jeśli ktoś chce więcej, to trzeba się zarejestrować. Kiedy się zarejestrowałem, wyskoczyło drugie okienko (zał.).
Może wrzuć po prostu na http://www.rapidshare.com/ ?
Z deszczu pod rynnę. Rapidshare to w czołówce złodziejskich stron www.
Ta strona robi wszystko by sciągnąć kasę i maksymalnie zablokować dostęp do ściągania.
Po drugie zawsze kupujesz kota w worku. Zapłacisz i nie masz gwarancji że plik został usunięty, zawiera coś innego albo czegoś brakuje w komplecie.
Jak nie masz własnego IP w necie to w zasadzie nic nie ściągniesz. Odcina jednym drakońskim limitem wszystkich mających internet np. od kablówek.
STUDI pisze:Jak nie masz własnego IP w necie to w zasadzie nic nie ściągniesz. Odcina jednym drakońskim limitem wszystkich mających internet np. od kablówek.
Przepraszam za odgrzebywanie starocia ale ma ktos moze ta ksiazke jako PDF?
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com