Artykuły w prasie audiofilskiej
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Artykuły w prasie audiofilskiej
Znana i szanowana postać Pan Aleksander Zawada pisze w jednym z czasopism dla audiofilów artykuły i nie wstydzi się tego.
Co wy na to?.
Co wy na to?.
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Hehehehe
Jeżeli niesie kaganek oświaty w odmęty ciemnoty i zabobonu, to chwała Mu! 

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Re: Artykuły w prasie audiofilskiej
Nie widzę w tym nic złego. No chyba, że te artykuły dotyczą różnicy brzmienia kabli... Ale o takie coś Alka bym nie podejrzewałkotok pisze:Znana i szanowana postać Pan Aleksander Zawada pisze w jednym z czasopism dla audiofilów artykuły i nie wstydzi się tego.
Co wy na to?.

Pozdrawiam
Adam
Adam
Jak tylko nadarza się okazja odwiedzam forum i staram się odpisywać. Czynię to dziś, jak widać za piętnaście druga.
Jak to napisał Kotok:
szanowana postać? Z pewnością nie przez pewne wolumenowe kręgi (spuszczam na to kurtynę milczenia).
Pojawienie się wątku wskazuje, że musiało się coś ostatnio pojawić
Zabawne, ale ja nic o tym nie wiem. No, chyba że ktoś coś wyjął z szuflady.
Prawdopodobnie więc możemy o tym moim pisaniu rozprawiać w czasie przeszłym.
Pytanie brzmiało:
"Co wy na to?"
Trudno mi odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo raczej nie jest skierowane do mnie. Łatwiej byłoby mi odpowiedzieć na pytanie "dlaczego?" lub "czy?". Może jednak nie warto z naszego forum robić coś a'la pismo kobiece, gdzie będę opowiadał swoje perypetie
Niektórzy bliżsi mi forumowicze po części je i tak znają...
Jesli jednak ktoś jest przemożnie zainteresowany tymi perypetiami to proszę bardzo-proszę pytać. Mam niewiele do ukrycia. Chętnych zapraszam do mnie na herbatę lub jeśli to niemożliwe -czeka zawsze opcja forum zwana "prywatną wiadomością".
Alek
Jak to napisał Kotok:
szanowana postać? Z pewnością nie przez pewne wolumenowe kręgi (spuszczam na to kurtynę milczenia).
Pojawienie się wątku wskazuje, że musiało się coś ostatnio pojawić

Prawdopodobnie więc możemy o tym moim pisaniu rozprawiać w czasie przeszłym.
Pytanie brzmiało:
"Co wy na to?"
Trudno mi odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo raczej nie jest skierowane do mnie. Łatwiej byłoby mi odpowiedzieć na pytanie "dlaczego?" lub "czy?". Może jednak nie warto z naszego forum robić coś a'la pismo kobiece, gdzie będę opowiadał swoje perypetie

Niektórzy bliżsi mi forumowicze po części je i tak znają...
Jesli jednak ktoś jest przemożnie zainteresowany tymi perypetiami to proszę bardzo-proszę pytać. Mam niewiele do ukrycia. Chętnych zapraszam do mnie na herbatę lub jeśli to niemożliwe -czeka zawsze opcja forum zwana "prywatną wiadomością".
Alek
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Alek, zostałeś zdemaskowany
Pewnie chodzi o jakieś zaprzeszłe artykuły, bo też niczego ostatnio nie zdokumentowałem. W tym poprzednich artykułach Alek pisze o zagadnieniach technicznych, bez jakichkolwiek audiofilskich zaciągnięć. Myślę, że to bardzo dobrze, że w takich czasopismach pojawiają się informacje techniczne, które (mam nadzieję) niejednego audiofila sprowadziły na zdroworozsądkową drogę

Pewnie chodzi o jakieś zaprzeszłe artykuły, bo też niczego ostatnio nie zdokumentowałem. W tym poprzednich artykułach Alek pisze o zagadnieniach technicznych, bez jakichkolwiek audiofilskich zaciągnięć. Myślę, że to bardzo dobrze, że w takich czasopismach pojawiają się informacje techniczne, które (mam nadzieję) niejednego audiofila sprowadziły na zdroworozsądkową drogę

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Dobrze, że nikogo nie uraziłem tym postem-nie taka była moja intencja.
Wspomniałem tu o artykule,który przeczytałem w jednym z jesiennych numerów tego czasopisma(nie będę go reklamował).Że P.Alek jest szanowaną sobą na tym forum to jest powszechnie wiadome.A dzięki tym artykułom to może i wśród audiofili tak będzie(jeśli już nie jest).Sam czytam także takie gazety i uważam ,że jest tam także coś do wyczytania także przez takich lampiaków jak My i nie wszysytko tam pisane jest takie be i do d...Myślę,że ten wątek nikomu nie zaszkodził a czasami przyda się trochę odskoczni od tylko technicznych zagadnień.Pozrowienia dla P.Alka i wszystkich forumowiczów.Idę po jakąś gazetkę-może coś nowego się ukazało
Wspomniałem tu o artykule,który przeczytałem w jednym z jesiennych numerów tego czasopisma(nie będę go reklamował).Że P.Alek jest szanowaną sobą na tym forum to jest powszechnie wiadome.A dzięki tym artykułom to może i wśród audiofili tak będzie(jeśli już nie jest).Sam czytam także takie gazety i uważam ,że jest tam także coś do wyczytania także przez takich lampiaków jak My i nie wszysytko tam pisane jest takie be i do d...Myślę,że ten wątek nikomu nie zaszkodził a czasami przyda się trochę odskoczni od tylko technicznych zagadnień.Pozrowienia dla P.Alka i wszystkich forumowiczów.Idę po jakąś gazetkę-może coś nowego się ukazało