Artykuły w prasie audiofilskiej

Problematyka audiofilska oraz zagadnienia dotyczące NIELAMPOWEGO sprzętu audio.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
kotok
500...624 posty
500...624 posty

Artykuły w prasie audiofilskiej

Post autor: kotok »

Znana i szanowana postać Pan Aleksander Zawada pisze w jednym z czasopism dla audiofilów artykuły i nie wstydzi się tego.
Co wy na to?.
Awatar użytkownika
kotok
500...624 posty
500...624 posty

Myślałem,że chociaż P.moderator coś napisze..... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Vault_Dweller
2500...3124 posty
2500...3124 posty
Kontakt:

Post autor: Vault_Dweller »

Hehehehe :) Jeżeli niesie kaganek oświaty w odmęty ciemnoty i zabobonu, to chwała Mu! :)
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
kk84

Post autor: kk84 »

Witam.

Ja nic złego nie widze w takim działaniu, jeżeli Alek czuje potrzebe, to prawdopodobnie napisze i artykuł do gazetki parafialnej :).
Awatar użytkownika
adam.o
125...249 postów
125...249 postów

Re: Artykuły w prasie audiofilskiej

Post autor: adam.o »

kotok pisze:Znana i szanowana postać Pan Aleksander Zawada pisze w jednym z czasopism dla audiofilów artykuły i nie wstydzi się tego.
Co wy na to?.
Nie widzę w tym nic złego. No chyba, że te artykuły dotyczą różnicy brzmienia kabli... Ale o takie coś Alka bym nie podejrzewał :) .
Pozdrawiam
Adam
Alek

Post autor: Alek »

Jak tylko nadarza się okazja odwiedzam forum i staram się odpisywać. Czynię to dziś, jak widać za piętnaście druga.
Jak to napisał Kotok:
szanowana postać? Z pewnością nie przez pewne wolumenowe kręgi (spuszczam na to kurtynę milczenia).

Pojawienie się wątku wskazuje, że musiało się coś ostatnio pojawić :?: Zabawne, ale ja nic o tym nie wiem. No, chyba że ktoś coś wyjął z szuflady.
Prawdopodobnie więc możemy o tym moim pisaniu rozprawiać w czasie przeszłym.

Pytanie brzmiało:

"Co wy na to?"

Trudno mi odpowiedzieć na tak postawione pytanie, bo raczej nie jest skierowane do mnie. Łatwiej byłoby mi odpowiedzieć na pytanie "dlaczego?" lub "czy?". Może jednak nie warto z naszego forum robić coś a'la pismo kobiece, gdzie będę opowiadał swoje perypetie :?:
Niektórzy bliżsi mi forumowicze po części je i tak znają...

Jesli jednak ktoś jest przemożnie zainteresowany tymi perypetiami to proszę bardzo-proszę pytać. Mam niewiele do ukrycia. Chętnych zapraszam do mnie na herbatę lub jeśli to niemożliwe -czeka zawsze opcja forum zwana "prywatną wiadomością".

Alek
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

Alek, zostałeś zdemaskowany :wink:
Pewnie chodzi o jakieś zaprzeszłe artykuły, bo też niczego ostatnio nie zdokumentowałem. W tym poprzednich artykułach Alek pisze o zagadnieniach technicznych, bez jakichkolwiek audiofilskich zaciągnięć. Myślę, że to bardzo dobrze, że w takich czasopismach pojawiają się informacje techniczne, które (mam nadzieję) niejednego audiofila sprowadziły na zdroworozsądkową drogę :lol:
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
kotok
500...624 posty
500...624 posty

Dobrze, że nikogo nie uraziłem tym postem-nie taka była moja intencja.
Wspomniałem tu o artykule,który przeczytałem w jednym z jesiennych numerów tego czasopisma(nie będę go reklamował).Że P.Alek jest szanowaną sobą na tym forum to jest powszechnie wiadome.A dzięki tym artykułom to może i wśród audiofili tak będzie(jeśli już nie jest).Sam czytam także takie gazety i uważam ,że jest tam także coś do wyczytania także przez takich lampiaków jak My i nie wszysytko tam pisane jest takie be i do d...Myślę,że ten wątek nikomu nie zaszkodził a czasami przyda się trochę odskoczni od tylko technicznych zagadnień.Pozrowienia dla P.Alka i wszystkich forumowiczów.Idę po jakąś gazetkę-może coś nowego się ukazało :wink:
Jasiu

Post autor: Jasiu »

Alku, swego czasu robiłem w przedszkolu (fakt, że chodziły do niego moje córy) pokazy chemiczno - fizyczne. Dzieci orzekły, że "wybuchy są lepsze od kolorków". Jeżeli uważasz, ze pójście do jaskini złego jst metodą walki z ciemnotą, to walcz...

Pozdrawiam,
Jasiu
ODPOWIEDZ