...mam problem
czy moge zastąpić LM833 ukladem ne 5534??
chodzi mi o parametry jakosciowe...
pozdrawiam
dsrecordss
To nie lampy ale....
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- dsrecordss
- 375...499 postów
- Kontakt:
To nie lampy ale....
Szczyt bezpłodności: 30 lat stosunków z ZSRR...
Re: To nie lampy ale....
Czołem.
Jasiu
Co rozumiesz pod "parametry jakościowe"? Wszak karty katalogowe tych kostek są "elstremalnie łatwo dostępne"...dsrecordss pisze: czy moge zastąpić LM833 ukladem ne 5534??
chodzi mi o parametry jakosciowe...
Jasiu
- dsrecordss
- 375...499 postów
- Kontakt:
witam,
no wszystko pieknie ale ja z nich nie potrafie korzystać.....
uklady cyfrowe sa dla mnie jak narazie czarną magią....
chodzi mi o to czy ne 5534 jest lepszy pod wzgledem jakości bo buduje mikser w którym właśnie używa się tej kości(lm833) no i nie wiem czy to cos poprawi jak je zamienie....
pierwotnie myslałem po rozmowach z moim kolegą i doradzil mi ne5532 ale nie potrafie go teraz nigdzie złapać.....
prosze o pomoc
dsrecordss
no wszystko pieknie ale ja z nich nie potrafie korzystać.....
uklady cyfrowe sa dla mnie jak narazie czarną magią....
chodzi mi o to czy ne 5534 jest lepszy pod wzgledem jakości bo buduje mikser w którym właśnie używa się tej kości(lm833) no i nie wiem czy to cos poprawi jak je zamienie....
pierwotnie myslałem po rozmowach z moim kolegą i doradzil mi ne5532 ale nie potrafie go teraz nigdzie złapać.....
prosze o pomoc
dsrecordss
Szczyt bezpłodności: 30 lat stosunków z ZSRR...
Witam.
Ponadto nie da się tak po prostu ich zamienić ponieważ LM833 jest podwójnym wzmacniaczem operacyjnym, a NE5534 pojedynczym. LM833 można zastąpić układem NE5532, ale nie ma to specjalnie sensu, bo oba układy mają zbliżone parametry (przynajmniej „na ucho” nie dostrzegłem między nimi specjalnych różnic).
Pozdrawiam,
Romek
Ależ te układy są jak najbardziej analogowedsrecordss pisze:uklady cyfrowe sa dla mnie jak narazie czarną magią....

Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
- dsrecordss
- 375...499 postów
- Kontakt: