Wpadla mi w rece na tyle dostateczna ilosc ceramicznych listew lutowniczych aby troche pokombinowac do czego je uzyc.
Narazie tylko konceptualny szkic/ makieta, chodzi mi po glowie podzespol podwieszany antywibracyjnie w kombo gitarowym.
Aleksander Niemand
Nie wiem jaka metoda sa wciskane ale siedza ciasno i maja "ogony" zawiniete i wcisniete w otwory w listwie pod stykiem.
Produkowane w Niemczech przez: http://www.hescon-electronics.de/
Aleksander Niemand
Pozdr, Marcin The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein marvelamps.com
Całość bardzo estetyczna. Nie dość, że różnokolorowe kubki ekranujące, to jeszcze te łączówki - ciekawe, czy idzie je gdzieś w Polsce dostać, bo strasznie mi się podobają. Może jakiś złom w.cz.?
Vault_Dweller pisze:Całość bardzo estetyczna. Nie dość, że różnokolorowe kubki ekranujące, to jeszcze te łączówki - ciekawe, czy idzie je gdzieś w Polsce dostać, bo strasznie mi się podobają. Może jakiś złom w.cz.?
Trochę podobne ceramiczne łączówki można czasem kupić na allegro - ze 3 lata temu wyrwałem kilka NOS-ów tylko krótszych (6 rzędów) i z oczkami zamiast rowków.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Co powiesz na zrobienie go jako combo lub łeb z odwróconą szaską i wierzchem mającym okienko z pleksi? Estetyka jest powalająca, warto to wyeksponować.
Poniewaz za tydzien biore gotowy wzmacniacz na te impreze wiec nie chce aby konkurenci podpatrzyli gdzie zaopatruje sie w transformatory.
Vault_Dweller pisze:Co powiesz na zrobienie go jako combo lub łeb z odwróconą szaską i wierzchem mającym okienko z pleksi? Estetyka jest powalająca, warto to wyeksponować.
Bedzie jako combo 2x10" tez ale nie z lampami wiszacymi pod chassie, tego nie uznaje.
Ostatnio zmieniony ndz, 23 maja 2010, 14:50 przez VacuumVoodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Aleksander Niemand