Gdzie kupić?

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

JaNN_WartburgZone
2 posty
2 posty
Kontakt:

Gdzie kupić?

Post autor: JaNN_WartburgZone »

Witam!
Na początku chciałbym się przywitać, jestem nowy. Nowy i zielony. Z tej właśnie zieloności wynika mój problem. Mianowicie, do konstrukcji potrzebnego mi układu konieczna jest lampa elektronowa EM84. That's the trouble. Gdzie i czy w ogóle można kupić taką lampę? W internetowych sklepach nie widziałem, na warszawski bazar na Wolumenie mam daleko i nie chcę jeździć w ciemno, czy pozostaje mi tylko demobil urządzeń pokroju starych radii? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam!
JaNN
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Re: Gdzie kupić?

Post autor: tszczesn »

JaNN_WartburgZone pisze: Mianowicie, do konstrukcji potrzebnego mi układu konieczna jest lampa elektronowa EM84. That's the trouble. Gdzie i czy w ogóle można kupić taką lampę? W internetowych sklepach nie widziałem, na warszawski bazar na Wolumenie mam daleko i nie chcę jeździć w ciemno, czy pozostaje mi tylko demobil urządzeń pokroju starych radii? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
W internetowych sklapach jest w dużym wyborze. Ponadto bardzo często pojawia się na Allegro.
edi_pg
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: edi_pg »

Widziałem ostatnio na allegro nóweczke chyba RFT za 15zl.
Awatar użytkownika
kotok
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: kotok »

Ponieważ jesteś nowy to podaj adres na Priva to jedną nową sztukę RFT
wyślę ci za cenę przesyłki(ok.5zł)-to tak na dobry początek.
ODPOWIEDZ