Zaprogramuje mikoprocesor
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Zaprogramuje mikoprocesor
Witam. Gdy by ktos potrzebował zaprogramowania mikoprocesora to z chęcia to zrobię w duzu uzadzeniach sa takie żeczy. Acha kupię procesory:).
- tomasz6662
- 375...499 postów
Re: Zaprogramuje mikoprocesor
lepiej słownik sobie kuplampka12 pisze:Witam. Gdy by ktos potrzebował zaprogramowania mikoprocesora to z chęcia to zrobię w duzu uzadzeniach sa takie żeczy. Acha kupię procesory:).

tomasz
wszyscy jesteśmy nienormalni, tylko nie wszyscy zdiagnozowani
-
- 250...374 postów
- Kontakt:
A... może to jest jakiś 'fristajl' o którym jeszcze nic nie wiemy, w końcu to XXI wiektomasz6662 pisze:lepiej słownik sobie kuplampka12 pisze:Witam. Gdy by ktos potrzebował zaprogramowania mikoprocesora to z chęcia to zrobię w duzu uzadzeniach sa takie żeczy. Acha kupię procesory:).
tomasz

gg: 8688403
- Michal_Blady
- 250...374 postów
- Kontakt:
Napisałbyś chociaż jakie typy mikro kontrolerów jesteś w stanie zaprogramować...
Wszystkie AVR.
Głupie zart prosże sobie wsadzic do xxxx.
Acha mam takie pytanie moze wiecie jak zrobic przetwornice z 12V na 35V.Mały prąd.
Acha mam takie pytanie moze wiecie jak zrobic przetwornice z 12V na 35V.Mały prąd.
Takie komentarze też sobie wsadź w dupę - naucz się pisać człowieku a potem się rzucajlampka12 pisze:Wszystkie AVR.

-
- 6250...9374 posty
Teraz nareszcie wiem,dlaczego w Polsce nie ma swobodnego dostępu do broni palnej...A kolega lampka12 (powodzenia i nie przejmuj się,pisownię trochę popraw...)przynajmniej ma (bezinteresownie)dobre chęci a ja to bardzo cenię.
Ja juz od dawna wiem, ze najlepsza inwestycja na przyszlosc, to kal.7,62cirrostrato pisze:Teraz nareszcie wiem,dlaczego w Polsce nie ma swobodnego dostępu do broni palnej...

A kolega lampka12 jak sie nauczy normalnie reagowac na krytyke, to dowie sie jak zrobic przetwornice "w gore".
Widocznie jeszcze nie posiadl tajemna wiedze uzywania google, a wystarczy wpisac "Step-Up DC-DC Converter"

x39 czy 51?macska pisze:Ja juz od dawna wiem, ze najlepsza inwestycja na przyszlosc, to kal.7,62![]()

- jethrotull
- 3125...6249 postów
-
- 250...374 postów
lampka12 pisze:....moze wiecie jak zrobic przetwornice z 12V na 35V.Mały prąd....
Jednak nie wiemy co to jest "mały prąd". Jak dla mnie (jestem energoelektronikiem) mały prąd to 100 Amper, a przetwornica 1A to już jedynie zabawka. Dla ciekawskich, zerknijcie sobie na tą stronętraxman pisze:Wiemy.

Witaj mogę zaprogramowac;
Na jaki mały prad ta przetwornica?