Pozdrawiam.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Może i nie do końca bo prawdopodobnie francuzi mogli robić doriobniki na eksport do demoludów. I chyba taki stał u kumpla - bo nie miał napisów rosyjskich a lamp to miał i to sporo.george6 pisze:Problem mieli ci co go przywieźli.... i zdziwienie... obraz jest a z głosem coś nie tak...
I kto tutaj jest 100 lat za murzynamiSTUDI pisze:...niby nie problem dla nich bo tam pierwsza stacja TV prywatna powstała dopiero w 1985 roku (Canal+) a pierwsza prywatna radiowa na przęłonie la 80- i 90-tych.
Mnie generalnie interesowało by pozbycie się Rubina na rzecz innego telewizorar@fixs pisze:Witam.
Mam schemat i opisy do Rubina, a co by cię interesowało jaki blok ?.
pozdro
Jeżeli dekoder jest to i kolory będą (chyba)Marcin K. pisze:Niebawem pierwsze uruchomienie, ciekawe czy będą kolory
Bo nie jest produkcji CCCP.Marcin K. pisze:Ale obudowa nie jest na połysk
W trafie w.cz. stosowano przekładki izolacyjne. Albo syntetyczne trudno zapalne albo papierowe nasączane jakimś olejem.dominik9419 pisze:A powiedzcie mi jak to jest możliwe że te Rubiny się tak często paliły, miały banalne lecz śmiertelnie niebezpieczne wady konstrukcyjne, i nikt nic z tym nie robił???