Tomku,Tomasz Gumny pisze:LED-y pod wyświetlaczem sygnalizują sinus, trójkąt, prostokąt i piłę (kolejność zobacz na filmie). Na Twoim rysunku jest LED(?) "SWEEP" a brakuje opisu przycisków: fmax, fmin, sweep i zmiany kształtu (nie wiem, czy traxman nie zmienił kolejności).
Po pierwsze, w dokumentacji nie ma instrukcji obsługi. Kierowałem się opisem na płytce:
SW SQ TR SIN
Uznałem, że to pierwsze to sweep, a pozostałe self-explanatory. Rozumiem, że w trybie SWEEP na wyście drugie idzie piła, a na główne sinus? Czy coś źle rozumiem? I czy w związku z tym nie powinien się świecić i SWEEP i SIN jednocześnie?
Po drugie, naklejkę z maską podklejoną na 3-milimetrową "zakładkę" naszkicowałem, żeby wyjaśnić co mam na myśli. Nie jest to ostateczny projekt graficzny... Nie ma tam opisów manipuladeł chociażby.
Po trzecie, miało być gniazdo BNC na płytce, ale nie ma; uznałem więc, że oba wyjścia trzeba zrobić na CINCHach, przykręcanych do płyty czołowej, w miejscu, gdzie na płytce nie ma wysokich elementów - trzeba pamiętać, że wyświetlacze muszą praktycznie dotykać do maski, żeby były dobrze widoczne z różnych kątów. Jak będą w głębi, to będzie kaszana - a więc płytka będzie dość blisko płyty czołowej (planuję podwójną postawkę pod wyświetlacze, żeby je podnieść wyżej).