Przecież sprawa jest oczywista, zresztą na forum jest niejeden posiadacz tego odbiornika: download/file.php?id=94350&mode=view
Wszystko dokładnie widać.
Małe trafo sieciowe?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Małe trafo sieciowe?
Ale się porobiło ,
powiem krótko, mając informację co to dokładnie za transformator i dysponując zdjęciami trzeba było w tym momencie
powiem krótko, mając informację co to dokładnie za transformator i dysponując zdjęciami trzeba było w tym momencie
podzielić się posiadaną wiedzą z społeczeństwem i sprawę rozwiązać a nie zaczynać pusta dyskusję.Re: Małe trafo sieciowe(?)
Post autor: Romekd » pt, 25 sierpnia 2023, 10:34
Re: Małe trafo sieciowe?
Dyskusja zawsze jest potrzebna. Kolega mało pisze, to może by więcej czytał. Zamieściłem zdjęcie odbiornika z tym transformatorem 27.08 o 17.53, a odnalezienie go zajęlo mi mniej niż 10 minut. Nie zamieściłem opisu, tak jak zrobił to póżniej Kolega Romek, bo uznałem że wszystko wyrażnie widać {chyba że się nie chce widzieć}. Konieczność dowiedzenia zastosowania dowolnego transformatora na podstawie przykładu fabrycznego zastosowania świadczy o brakach wiedzy teoretycznej oponenta, albo przekonaniu o szczególnej dbałości producentów o parametry podzespołów.PW2000L pisze: ↑śr, 30 sierpnia 2023, 10:03 Ale się porobiło ,
powiem krótko, mając informację co to dokładnie za transformator i dysponując zdjęciami trzeba było w tym momenciepodzielić się posiadaną wiedzą z społeczeństwem i sprawę rozwiązać a nie zaczynać pusta dyskusję.Re: Małe trafo sieciowe(?)
Post autor: Romekd » pt, 25 sierpnia 2023, 10:34