Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Fajnie tam napisałeś, że Florek zapytał się kogoś czy wie kim on jest Gdyby mnie tak zapytał to ja bym się go zapytał czy przypadkiem wie gdzie ja to mam . Ale jeśli chodzi o Florka to wyobraźcie sobie że jest w stanie przeprosić niestety przeprosił nie tyle klienta co dostawce, którego orżnął a był od niego zalezny Podobno był bardzo skruszony
A ja dziś na Wolumenie z ciekawością obejrzałem występ/wykład Florka dla sporego grona wpatrzonych w niego słuchaczy.To też jest umiejętność zainteresować bzdurną gadaniną innych.Tymochowicz przy Florianie wypada blado...
Sprawa czy on pisze bzdury w reklamach wsoich wyrobów jest mało interesująca, bo to my ewentualnie musimy udowodnić jego winę.
Lepszym rozwiązaniem jest sprawa oznaczenia CE. I tutaj , to on musi udowodnić, że jeżeli wystawił deklarację zgodności ( a zapewne takowej żaden jego sprzę nie ma) na podstawie dyrektywy nowego podejścia i norm zharmonizowanych, ten jego sprzęt spełnia założone wymagania.
Sprawę taką kieruje się do urzędu ochrony konsumentów i nasza rola się kończy. Później działa urząd. Z jakim skutkiem? Nie wiem. Ale już kilka rzeczy wycofano z obrotu.