"Gdyby nazywał się Ongaku", czyli mania wielkości.

Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

painlust
9375...12499 postów
9375...12499 postów

Post autor: painlust »

Fajnie tam napisałeś, że Florek zapytał się kogoś czy wie kim on jest :) Gdyby mnie tak zapytał to ja bym się go zapytał czy przypadkiem wie gdzie ja to mam :). Ale jeśli chodzi o Florka to wyobraźcie sobie że jest w stanie przeprosić :) niestety przeprosił nie tyle klienta co dostawce, którego orżnął a był od niego zalezny :) Podobno był bardzo skruszony :)
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

A ja dziś na Wolumenie z ciekawością obejrzałem występ/wykład Florka dla sporego grona wpatrzonych w niego słuchaczy.To też jest umiejętność zainteresować bzdurną gadaniną innych.Tymochowicz przy Florianie wypada blado...
geguś

Post autor: geguś »

Dla zainteresowanych "umoczeniem" Florka.

Sprawa czy on pisze bzdury w reklamach wsoich wyrobów jest mało interesująca, bo to my ewentualnie musimy udowodnić jego winę.
Lepszym rozwiązaniem jest sprawa oznaczenia CE. I tutaj , to on musi udowodnić, że jeżeli wystawił deklarację zgodności ( a zapewne takowej żaden jego sprzę nie ma) na podstawie dyrektywy nowego podejścia i norm zharmonizowanych, ten jego sprzęt spełnia założone wymagania.

Sprawę taką kieruje się do urzędu ochrony konsumentów i nasza rola się kończy. Później działa urząd. Z jakim skutkiem? Nie wiem. Ale już kilka rzeczy wycofano z obrotu.
ODPOWIEDZ