Miałam na myśli takie, które można kupić w sklepie. To znaczy można, jak się ma akurat wolne kilkanaście tysięcy...
Ola Boga pisze: ↑ndz, 30 czerwca 2024, 16:31IMG-20240628-WA0005.jpg
Dla mnie to nic ciekawego - zwykła współczesna produkcja, tyle, że odpowiednio wyładniona. Jak designerski widelec z podpisem Bardzo Znanego Projektanta,
Do kompletu dorzuciłbym jeszcze VE DeTeWe . Miałem kiedyś jedną w kolekcji, ale niestety niesprawną, więc się pozbyłem. Konstrukcja systemu elektrod tyleż misterna, co wręcz kuriozalna.
Ładna. Nie mam, i nie miałem okazji. OBE mam, wygląda na nówkę, też w środku szklarz się zdrowo napracował, ale elektrody ma trochę normalniejsze.
Z rzeczy na oko "normalnych" było ostatnio to - https://www.ebay.pl/itm/355811025625. Trochę mnie zaskoczyła cena końcowa, choć w sumie nie pamiętam, czy ją wcześniej gdzieś do kupienia widziałem, a to nówka w pudełku była.
taipan3 pisze: ↑ndz, 30 czerwca 2024, 17:01
I to wszystko twoje ?
Pozazdrościć .
Miałem jednak rację z biżuteria , jedne kobiety kochają diamenty inne lampy 300 b za podobną sumę .
No niestety, przyszły tylko na serwis do ustawienia prądów spoczynkowych...
Tak prywatnie, to nie mój styl. Ja jestem z tych praktycznych, jeżdżę vanem, moja ulubiona torebka to torba kurierska, a na co dzień słucham 6Π3C-E