Filozofia zakupów

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

radiomann
10...14 postów
10...14 postów

Re: Filozofia zakupów

Post autor: radiomann »

Czujnik pisze:Sorry „Otlamp". Nie bardzo sobie radzę z forum po zalogowaniu. Oczywiście moja odpowiedź odnosi się do słów „ radiomanna".
No, a teraz najciekawsze : Gigant na licytacji poza „ allegro" właśnie osiągnął 7000 zł ( słownie siedem tysięcy złotych ). To chyba sporo więcej niż przed wojną. Zdaje się, że 5000 zł kosztował Polski Fiat. Niestety ja odpadam z tej konkurencji.
No to widzę że starasz się małym kosztem odbudowac odbiornik który będzie warty tyle co to Capello:)
Awatar użytkownika
Czujnik
250...374 postów
250...374 postów

Re: Filozofia zakupów

Post autor: Czujnik »

Jeżeli kiedykolwiek będzie sprzedany, będzie wart w tym momencie dokładnie tyle ile ktoś za niego zapłaci. To chyba oczywiste, no, ale może się mylę? Nie mówiąc już o tym, że z jakimkolwiek sensem porównywać można obiekty o zbliżonym przynajmniej stanie zachowania. Ja mimo wszystko życzę Ci zdobycia skrzynki do tego chassis, szczególnie z kompletem bakielitów. Szanse na to oceniam tak samo jak swoje na zdobycie wnętrza. Powodzenia.
ODPOWIEDZ