Poznaje ktoś ten odbiornik?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Poznaje ktoś ten odbiornik?
Rozpoznaje ktoś to radio pokazane na zdjęciu w załączniku? Interesuje mnie model, firmę znam, ale teraz nie powiem jaka, żeby nie sugerować nieczego. Jest to w każdym razie radio polskie.
- Załączniki
-
- Fotka ciekawego radyjka.
- radio1.jpeg (24.68 KiB) Przejrzano 660 razy
Radyjko polskie
Witam Pana,
Niech PAn proszę przejmie spróbuje zajrzeć do ostatnich aukcji Allegro w temacie Stare Radia.Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że widzialem takie radio wystawione.Oby to nie było zwrotne Deja Vu:-).
Może tam podali typ?
Jeżeli się mylę,to przepraszam "z góry".
Pozdrawiam.
Niech PAn proszę przejmie spróbuje zajrzeć do ostatnich aukcji Allegro w temacie Stare Radia.Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że widzialem takie radio wystawione.Oby to nie było zwrotne Deja Vu:-).
Może tam podali typ?
Jeżeli się mylę,to przepraszam "z góry".
Pozdrawiam.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Radyjko polskie
Nie widziałem tam podobnego radia (może był 'Kup Teraz' za 10zł i od razu został sprzedany?). W każdym razie móh to na pewno jest Natawis, ale model nieznany. Niewykluczone, że nigdzie na radiu nie był typ zaznaczony.Urdoks pisze:Witam Pana,
Może tam podali typ?