Ostatnio na Allegro dzieje się coś dziwnego, ni z gruszki ni z pietruszki aukcje przesuwane są na następny dzień, a dzisiaj w związku ze zmianą czasu zapomniano zmienić czas zakończenia aukcji. Kończą się aukcje, które w/g wystawionego czasu mają swoje zakończenie dopiero za godzinę
Ciekawe jak tym razem z tego wybrną.
Potwierdzam
Ostatnio licytowałem wczoraj...
Aukcja się zakończyła, a na komunikat allegro i ogłoszenie zwycięzcy Musiałem poczekać kwadrans
Niedobrze się dzieje moim zdaniem
MarekSCO pisze:Potwierdzam
Ostatnio licytowałem wczoraj...
Aukcja się zakończyła, a na komunikat allegro i ogłoszenie zwycięzcy Musiałem poczekać kwadrans
Niedobrze się dzieje moim zdaniem
To jeszcze nic, ostatnio czekałem prawie dobę
Oczywiście Allegro znajdzie stosowne wymówki na błędne zdjęcia, niemożność zalogowania się czy brak zdjęć na aukcjach
Niedobrze się dzieje, bardzo niedobrze.
Jeżeli chcesz pogadać, zapraszam na GG pod numerem 7021498
Fakt coś się dzieje niedobrego ale to chyba nie porzez zmianę czasu. 20. X. zakupilem drukarkę, a wiadomośc o transakcji z allegro dostalem dopiero 22. Przez ten cały okres mialem komunikat czerwonymi literami ze tego przedmiotu nie wygrałem.
A mnie drażni, że np. przedmioty ewidentnie związane z radiotechniką czy starymi telefonami, można czasami odnaleźć w obecnym dziale "Zabytki techniki › Pozostałe" zamiast w działach przeznaczonych do tego.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
Fiksacje allegro trwają. Gdy patrzyłem dziś na sprzedawaną przez siebie monetę - do końca aukcji było 25 minut. Wszedłem teraz - i do końca są 23 godziny
kaem pisze:A mnie drażni, że np. przedmioty ewidentnie związane z radiotechniką czy starymi telefonami, można czasami odnaleźć w obecnym dziale "Zabytki techniki › Pozostałe" zamiast w działach przeznaczonych do tego.
A zmusisz wystawiajcego by myslal gdzie umiescic swoja aukcje? Jak wyobrazasz sobie modyfikacje kategorii - sztab ludzi non-stop grzebiacych i na dodatek ekspertow w wielu dzidzinach?
Jesli wystawiajacy lampe naftowa wystawi w RTV i AGD -> .... -> Lampy (moze przesadny przyklad ale niewiele odbiegajacego od tego aukcje tam widywalem).