Charakterystyki GU-81M poszukiwane ....

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

kk84

Charakterystyki GU-81M poszukiwane ....

Post autor: kk84 »

Witam.

Jak w temacie postu. Tdslpe znajduje mi jedną strone na której jest tylko foto lampy od góry i spodu. Na Rusiantubes.com jest generalny opis i wymiary, ale charakterystyk niet.
Szanowni koledzy, poratujcie jakimikolwiek materiałami, charakterystykami, czym kolwiek :(
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Re: Charakterystyki GU-81M poszukiwane ....

Post autor: tszczesn »

kk84 pisze: Jak w temacie postu. Tdslpe znajduje mi jedną strone na której jest tylko foto lampy od góry i spodu. Na Rusiantubes.com jest generalny opis i wymiary, ale charakterystyk niet.
Szanowni koledzy, poratujcie jakimikolwiek materiałami, charakterystykami, czym kolwiek :(
Jak masz dostęp do Mikołajczyka to tam są. Jak nie masz to ci jutro zeskanuję (dziś już mi się nie chce skanera podłączać...)
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

Witam
Trochę danych i charakterystyki tej lampy znalazłem pod tym adresem:
http://www.tubes.ru/techinfo/AmateurRadio/gu-81m.html
Może się przyda :)
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
kk84

Witam.

Dziękuje za odpowiedzi. Tomku, jeżeli bedziesz w stanie to prosiłbym o skan, bo niestety nie mam dostępu do Mikołajczyka :(.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

kk84 pisze:Witam.

Dziękuje za odpowiedzi. Tomku, jeżeli bedziesz w stanie to prosiłbym o skan, bo niestety nie mam dostępu do Mikołajczyka :(.
Akurat nie muszę. To co jest w mikołajcyzku dostałeś w linku trzy posty wyżej. Dużo to nie jest, ale Mikołajczyk też więcej nie dał.
kk84

Witam.

Rozumiem, dzięki za chęci ;). Lepszy rydz niż nic :D.
ODPOWIEDZ