:D

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
szalony
moderator

Post autor: szalony »

Nie mogłem się powstrzymać ;) Oto efekt posiadania skype na komputerze :D
Załączniki
skype.jpg
Awatar użytkownika
jdubowski
moderator

Post autor: jdubowski »

seventh pisze:Nie mogłem się powstrzymać ;) Oto efekt posiadania skype na komputerze :D
Tja, a w mojej Nokii E50 każda liczba w treści SMSa (np stan konta bankowego) jest traktowana jako potencjalny numer na który mozna SMSa wysłać...
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
========== Mente et malleo ==============
_idu

Post autor: _idu »

Co dziwnego , każdy komunikator jest zaliczany przez firewalle jako zagrożenie dla komputerów. Zwłaszcza Skype którego zmiany protokołów są równie częste jak trojanów itd. - poddają się filtry bazujące na patternach jeśli chodzi o szyfrowane połączenia - ale zapewne już są narzędzia do skutecznego likwidowania (uznanego niebiezpiecznego spyware'a) Skype'a.

Piękna usługa za free tyle ze ciekawi mnie co wynosi z naszych komputerów do sponsorów "Skype'a" Tym bardziej że system messages systemu okienek Windows nie zawiera żadnej autoryzacji komunikatu. Czyli dowolny proces może swobodnie sterować innymi niezależnie od właściciela procesu czy wątku.
Awatar użytkownika
MarekSCO
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: MarekSCO »

STUDI pisze: Czyli dowolny proces może swobodnie sterować innymi niezależnie od właściciela procesu czy wątku.
Nie przesadzajmy :D
To "właściciel" "nadzoruje" "swoje" procesy ;)
Tyle, że nie zawsze chce się o tym dowiedzieć ;)
Oczywiście, tak na poważnie, to...
Zgadzam się z Twoimi uwagami w całej rozciągłości
:D
Miło mi z Wami :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ