jest do kupienia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33561849. Jest to Philco Predicta (jedne z kilku modeli o tej nazwie) o widocznej, dość unikalnej konstrukcji (AFAIK nikt poza tą firmą nie produkował tak rozdzieloneych telewizorów). Aż szkoda, że nie zbieram telewizorów. A i cena zachęcająca. Polecam, bo to ciekawy okaz.
No i standardowy disklajmer - nie mam nic wspólnego z tą aukcją, po prostu informuję o prawdziwej ciekawostce. Sprzedawca sprawdzony, kilka radiów już od nich kupiłem.
Ciekawy telewizor
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Ty weź nie narzekaj na miejsce, masz hektary wolnej powierzchni. A w Polsce jakikolwiek amerykański TV to bardzo rzadka rzecz jest (no cóż, 60Hz i 525 linii u nas jakoś nie działa...), sprowadzenie ze stanów byłoby niesamowicie kosztowne, o cenie TV nie wspominając. A u nas telewizory na Allegro tanie są. Tym bardziej, że ten nie ma ceny minimalnej :)Alek pisze:No rzeczywiście-ciekawy model :D . Gdybym miał więcej miejsca w domu :roll:
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Mnie przypomina... froterkę lub starodawny odkurzacz
Raczej w starych telewizorach nie gustuję, chociaż radio jakieś owszem, mogłoby być.

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
A bo rocznik produkcji podbny jak owych filmów. No i przyznać chyba trzeba, że projekt niecodzienny. I do tego tak jak mówiłem - w Polsce rzadki, bo nieużyteczny zupełnie.ampliman pisze:Witam
Szczerze mówiąc mnie się taka konstrukcja nie podoba :cry:
Wygląda jak podstarzała wersja TV francuskich projektantów, którzy tworzyli wizje nowoczesnej techniki w filmach o Fantomasie.
Ale to oczywiście rzecz gustu :) .