Właśnie patrzyłem na aukcje na allegro... Jakbym miał kasę to bym brał bez zastanowienia. I analizator widma wg Alka bym mógł zrobić, lub wpakować oczka do konsolety
....Niestety tak to jest, że młodzież i ludzie dokształcający sie są "najbiedniejsi". Szlag mnie trafia jak sobie pomyśle że nie mam co brać udziału w tej aukcji . Ale cóż, może trafi sie następna . Dodam tyle, że gość co wystawia tą aukcje, ma mase innych lamp w ofercie, radiowe głównie.
On często wystawia sporo części bardzo przydatnych w sprzęcie lampowym i starych radioodbiornikach. Bardzo solidny.
Andrzej
PS. Nie mam udziałów w jego sprzedaży ani upóstów za reklamę, ale podoba mi się jego solidność.
Taa- rzadkie lampy to były... Sam mam taką jedną- czeka aż ją wrzucę do jakiegoś wzmacniacza stereo. Ciekawe po co miały u dołu napyloną warstewkę grafitu?
STUDI pisze:Co do rzadkosci, w pierwszje polowie lat 80tych w sklepie z czesciami na Piotrkowskiej naprzeciwko Magdy bylo ich w brod. ale szybko znikly.....
Tych czasow to nie pamietam, nawet w formie embrionalnej
Naprzeciwko Magdy, tak? Idę o zakład, że jest tam teraz jakiś sklep z ciuchami itp. ale na mieście sklepy elektroniczne i serwisy RTV też jeszcze przecież są- ważne by taki serwis skądś wyłowić i się w nim czasami pojawiać z pytaniem o "radiolampy"...