Gdzie kupić płytki i listwy montażowe?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Po 2 złote:
http://www.allegro.pl/item209084091_lac ... _pin_.html
Tylko sprzedający ma dość mało komentarzy...
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
- Thereminator
- 6250...9374 posty
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Wejdz do katalogu i szukaj nr 433-703Thereminator pisze:VacuumVoodooW którym dziale można to znaleźć w tym sklepie? Moje poszukiwania spełzły na niczym...
![]()
Fotke zdjalem z glownej kwatery RS-components.com
Aleksander Niemand
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Bardzo fajna, klimatyczna łączówka. Podoba mi się
.

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Takie widziałem dzis w Łodzi na ŁKSie. Facet miał ich całe pudełko.arturdiy pisze:Po 2 złote:
Stał w pierwszej uliczce w prawo za gośćmii co mają anteny najróżniejsze.
PS: stoi tam co giełda, przyjeżdża chyba poldkiem truckiem.
Może to zbieg okoliczności, ale dwóch panów KaW w jednej Łodzi ...arturdiy pisze:Po 2 złote:
http://www.trioda.com/php/forum/profile ... file&u=963
Witam !
Otóż (zibi) pojawiły się kołki turret, natychmiast kupiłem, opracowałem technologię produkcji jednostkowej, kupiłem rezoteks #4, wiertło 2,8,
resztę miałem ( wiertło 3,8, płaskownik Al 12x40x100, wiertło 2, wiertło 3, wiertło 4,3, wiertło 6, młotek 200g, wiertarka celma na statywie, punktak,
piłka do metalu, papier ścierny 100x800 ziarno 60, kolec, kątownik, linijka metalowa, papier milimetrowy, ołówek, suwmiarka i diabli wiedzą, co jeszcze...
no przecie, wiadomo, tolerancję Mojej Pani.
Co powstało, na fotografii.
Błyszczy się, jak psu jaja, czyli jest High-End....
P.S. Po raz kolejny byłem po rezoteks. Firma nazywa się Technozbyt, jest na ul. Rzemieślników (Targówek W-wa), na wejściu przemiły młody człowiek i mnóstwo próbek towaru, ale gdy Cię zaproszą do magazynu, to szok dla majsterkowicza: rezoteksy, płachty korka, jakichś PCV, innych tworzyw sztucznych, pręty z teflonu (wiele lat temu szukałem ) i do oporu innych materiałów n.p. filc w arkuszach, plexi, jednym słowem zupełna onania...
Za komuny, jak człowiek upolował w sklepie Chemii rezoteks, to musiał kupić cała płytę 2x1 m. Dziś w Technozbycie sympatyczny Pan Magazynier odreza Ci pilarką pas n.p. 5 cm z szerokości płyty, na ogół 1 m, ale ja dziś trafiłem na 75 cm (było taniej). Ceny chyba dobre-nie mam porównania. Mają też fajną rzecz, mianowicie samoprzylepne okrągłe nóżki do sprzętu (silikonowe chyba, dobre są, sprzęt się nie ślizga).
Wada firmy: czynne do 15 -tej.
pzdr
Otóż (zibi) pojawiły się kołki turret, natychmiast kupiłem, opracowałem technologię produkcji jednostkowej, kupiłem rezoteks #4, wiertło 2,8,
resztę miałem ( wiertło 3,8, płaskownik Al 12x40x100, wiertło 2, wiertło 3, wiertło 4,3, wiertło 6, młotek 200g, wiertarka celma na statywie, punktak,
piłka do metalu, papier ścierny 100x800 ziarno 60, kolec, kątownik, linijka metalowa, papier milimetrowy, ołówek, suwmiarka i diabli wiedzą, co jeszcze...
no przecie, wiadomo, tolerancję Mojej Pani.
Co powstało, na fotografii.
Błyszczy się, jak psu jaja, czyli jest High-End....
P.S. Po raz kolejny byłem po rezoteks. Firma nazywa się Technozbyt, jest na ul. Rzemieślników (Targówek W-wa), na wejściu przemiły młody człowiek i mnóstwo próbek towaru, ale gdy Cię zaproszą do magazynu, to szok dla majsterkowicza: rezoteksy, płachty korka, jakichś PCV, innych tworzyw sztucznych, pręty z teflonu (wiele lat temu szukałem ) i do oporu innych materiałów n.p. filc w arkuszach, plexi, jednym słowem zupełna onania...
Za komuny, jak człowiek upolował w sklepie Chemii rezoteks, to musiał kupić cała płytę 2x1 m. Dziś w Technozbycie sympatyczny Pan Magazynier odreza Ci pilarką pas n.p. 5 cm z szerokości płyty, na ogół 1 m, ale ja dziś trafiłem na 75 cm (było taniej). Ceny chyba dobre-nie mam porównania. Mają też fajną rzecz, mianowicie samoprzylepne okrągłe nóżki do sprzętu (silikonowe chyba, dobre są, sprzęt się nie ślizga).
Wada firmy: czynne do 15 -tej.
pzdr
-
- 6250...9374 posty
Jeszcze f-ma na ul.Rzecznej(dojazd drogą od OBI/po prawej/ na Radzymińskiej w stronę spalarni ,za rondem prosto ok.500m, żółta brama po lewej)tam jeszcze tną na wymiar.Ostatnio jak obszedłem teren to jest jeszcze jedna f-ma na tym terenie bardziej w mat. chemiczne i PRESZPANY do traf(od 0,1 do 1mm).
- jethrotull
- 3125...6249 postów