Naked_Raygun pisze:Byłbym wdzięczny gdybyś mógł coś więcej napisać.painlust pisze:Nie potrzeba tu napięć 2x350V.
Bardzo mozliwe, że się tak skończy, nie twierdzę że nie:) Fakt nie znam się ale byłbym wdzięczny za wszelką pomoc tudzież ukierunkowanie na pewne aspekty. Na ile mi dziennie czasu pozwala na tyle staram się czegoś nauczyć, nie zależy mi tylko na tym aby ktoś mi podawał gotowe recepty na jednego wzmaka itp. Staram się zrozumieć elektronikę we własnym zakresie bo gdy dane mi bylo jej się uczyć, to jej nie znosiłem (choroba wieku młodzieńczego:) ) a od jakiegoś czasu zafascynowała mnie dość mocno.painlust pisze: Jeśli nie znasz budowy zasilacza to ja czarno widze tę kopie SLO. To się pewnie skończy na powązkach.
wy młodzi chcielibyście mieć wiele rzeczy "chop siup" zaraz ,często bez zrozumienia czegokolwiek dogłębnie. Ja sam jestem technikiem elektronikiem z wykształcenia i zanim popełniłem pierwszy swój wzmacniacz czytałem o wzmacniaczach lampowych na necie trzy miesiące, a i tak wzmacniacz (słowo niecenzuralne usunięte przez administratora