Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Zazwyczaj nawet nie zaglądam w linki prowadzące na tamto forum, ale tutaj... rewelacja
Tylko dlaczego tak późno?
I nawet sencz się objawił - może obroni swojego mistrza własną piersią?
Piotr pisze:Zazwyczaj nawet nie zaglądam w linki prowadzące na tamto forum,
Ja też nie zaglądam z racji różnicy między normalnymi audiofilami a pier-tymi audiofilitykami (ci pierwsi nie mają tam nic do szukania- drugich tam multum ).
Link ten przysłał mi kumpel.
Pzdr. Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
Widocznie mistrz pije za dużo kawy i jest zbyt pobudliwy i nieraz szleje ze wściekłości . Zapodał bym mu napar z melisy na uspokojenie albo dziurawca na przeczyszczenie (to powinno doraźnie pomóc)...ale nie wiem ja mu to zaproponować.
A moze tak rozpropagowac wsrod audiofili Florka? Niech sie ponacinaja na nim do bólu. Nauczka moze im dobrze zrobi! W koncu i tak daja za zwykle lampy 100zl innym to czemu Florkowi maja nie dawac..
To już wiem, kto to ten cały florek, niezła sprawa. Po przeczytaniu całego linku uważam, że trioda jest najbardziej kulturalnym forum spośród tych, do których zaglądałem.
Napisałem, że zaglądałem do forów, ale zalogowany byłem i jestem na triodzie. Nie "zbłądziłem" tutaj z byle powodu , bardzo sobie chwalę wszystkich użytkowników
To do nowych: Florian jest naprawdę kapitalnym ,,lampowym" kupcem(???), kupuje wysoko (licytacja na Allegro) za jakieś ...powiedzmy dziwne ceny i płaci (np. do ręki) absolutnie uczciwie. W drugą stronę raz (lampa kupowana dla kogoś) temat testowałem (na Gotarda) i nigdy więcej...I nigdy nie wolno(!!!) proponować sprzedaży Florianowi posiadanych lamp osobiście bo wtedy proponuje ceny też dziwne ale w drugą stronę.