Sklep z paskami
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Sklep z paskami
Przejeżdżałem dziś w okolicy Wolumenu to musiałem tam wejść. I był to szczęśliwy przypadek, bo w sklepie 'Bojan', pawilon zdaje się 53 udało mi się kupić nowy pasek do Daniela, za cały 1zł :) Było tam też sporo innych pasków, potencjometry wysokoomowe, sporawo gałek i tym podobnych elementów
Tak więc wreszcie nie muszę ramienia paluchem dopychać, samo schodzi do końca :)
Tak więc wreszcie nie muszę ramienia paluchem dopychać, samo schodzi do końca :)
Bajan to dobra firma, całkiem ciekawe części posiada - no i bardzo dużo do gramofonów. Widziałem coś z ich oferty na allegro więc zaczynają też działać internetowo. Co jest zrozumiałe biorąc pod uwagę próby likwidacji Wolumenu.
Sprzedający tam Pan jest prawdziwym "cappo di tutti cappi". Ilektroć jak tam wchodzę to mam wrażenie, że on zaraz zejdzie, zrzucając na mnie regał pełen potencjometrów. Oczywiście piszę to bez jakiejkolwiek złośliwości
Sprzedający tam Pan jest prawdziwym "cappo di tutti cappi". Ilektroć jak tam wchodzę to mam wrażenie, że on zaraz zejdzie, zrzucając na mnie regał pełen potencjometrów. Oczywiście piszę to bez jakiejkolwiek złośliwości

A co by się stało gdyby rdzeń zastąpić drewnem?
Nic! - zupełnie? - tak! gdyby uzwojenie zastąpić sznurkiem!
ŁDŁ Elektronika http://www.ldl-elektronika.pl
Nic! - zupełnie? - tak! gdyby uzwojenie zastąpić sznurkiem!
ŁDŁ Elektronika http://www.ldl-elektronika.pl
Wiem, że się narażę, ale nie mogłem wytrzymać, żeby nie...
TO JEST ŻART!
Sam mieszkam w "hamburku" - nazwę proszę rozszyfrować.
Na poważnie, Tomku, czy zapoznawałeś się może bliżej z cenami owych potencjometrów? Bo jeśli tyle co w Telpodzie, to...
... a łyżka na to: nie możliwe!!!tszczesn pisze:[...]wbrew obiegowym opiniom nie same buce tu mieszkają.

TO JEST ŻART!
Sam mieszkam w "hamburku" - nazwę proszę rozszyfrować.
Na poważnie, Tomku, czy zapoznawałeś się może bliżej z cenami owych potencjometrów? Bo jeśli tyle co w Telpodzie, to...

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Pytać się nie pytałem, ale na pudełku opisanym 470kΩC było napisane 5zł, więc zapewne i cena innych niespecjalnie od tego odbiega. W każdym razie za pasek zapłaciłem cały 1zł :)amator pisze: Na poważnie, Tomku, czy zapoznawałeś się może bliżej z cenami owych potencjometrów? Bo jeśli tyle co w Telpodzie, to... :?