Wypchany pokoik
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Eee tam, zaraz graciarnia... w której wypatrzyłem coś, o czym od dłuższego już czasu szukam informacji, a najlepiej książki obsługidarczar pisze:W porównaniu z tym mój pokój to zwykła graciarnia.

- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Również takie miejsca mi się podobają jak nie wiem co- ma to swój urok. No i ten piec kaflowy
.

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- 6250...9374 posty
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Z kobietami jest czasem ciężko, zawsze jak przyniosę cuś nowego do domu to reakcja mamy i dziewczyny jest identyczna: "i po ch.. ci to??" Ale zmieniają zdanie gdy nagle radio dostaje nowy lakier a z głośnika wydobywa się dźwięk
Wklejam zdjęcie mojej piwnicy, jest mała ale już złożyłem wniosek do zarządu blokowiska o przydział na większą bo w mojej szczury i wilgotno... Sodoma i gomora poprostu, telewizory trzymam w garażu z maluchem i motorami (równie ciasno
). U mnie w pokoiku stoi tylko Aga, bakelitowy Pionier i małe przenośne tranzystorki (Jupiter, Ałmaz i Sylwia).

Wklejam zdjęcie mojej piwnicy, jest mała ale już złożyłem wniosek do zarządu blokowiska o przydział na większą bo w mojej szczury i wilgotno... Sodoma i gomora poprostu, telewizory trzymam w garażu z maluchem i motorami (równie ciasno

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- darczar
- 500...624 posty
- Kontakt:
Tak. To jest ZPFM-2. Niestety nie posiadam do niego żadnej dokumentacji.amator pisze:Eee tam, zaraz graciarnia... w której wypatrzyłem coś, o czym od dłuższego już czasu szukam informacji, a najlepiej książki obsługidarczar pisze:W porównaniu z tym mój pokój to zwykła graciarnia.- czy widzę ZPFM ? Może jeszcze w wersji 2??? Z książką
![]()
![]()
![]()

"Простите пехоте, что так неразумна бывает она.
Всегда мы уходим, когда над Землею бушует весна.
И шагом неверным, по лестничке шаткой, спасения нет.
Лишь белые вербы, как белые сестры глядят тебе вслед."
Pytałem już w JW, pytałem w byłej KWP (ex KWMO) skąd przyszedł ów sprzęt... i nic. Mam instrukcję do ZPFM3, ale to niebo a ziemia, choć w głównej mierze pozostają tym samym.darczar pisze:To jest ZPFM-2. Niestety nie posiadam do niego żadnej dokumentacji.
Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś ktoś udostępni (lub zdobędzie) dokumentację do ZPFM2.
Na marginesie - masz może przewody zasilające, a jeżeli, to czy mógłbym prosić o zdjęcie wtyki? Bo jest... hmm... nieznormalizowana

Pozdrawiam
- darczar
- 500...624 posty
- Kontakt:
Niestety,
nie posiadam oryginalnych przewodów. Poprzedni właściciel
(czyli KWMO
) usunął gniazda i wstawił zwykłe przewody sieciowe
przylutowane w miejsce fabrycznych gniazdek. Od frontu jednak nie zdewastowali.

(czyli KWMO

przylutowane w miejsce fabrycznych gniazdek. Od frontu jednak nie zdewastowali.

"Простите пехоте, что так неразумна бывает она.
Ha ha! Czyli te ...dzieścia/ci lat temu też się irytowali na "kabelki"darczar pisze:Poprzedni właściciel (czyli KWMO) usunął gniazda i wstawił zwykłe przewody sieciowe przylutowane w miejsce fabrycznych gniazdek.

Chwała im przynajmniej za to.Od frontu jednak nie zdewastowali.
Dzięki za informacje.
Pozdrawiam